KF.UA. Просрочка и последствия.

• Автор теми Автор теми Nadia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 973
  • Перегляди Перегляди 82K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
U zvyazku z Vashoyu vidsutnistyu za adresoyu reyestraciyi, vasha sprava napravlena do Yurydychnogo Viddilu Kompaniyi www.cly.com.ua dlya formuvannya dokumentiv do sudu. 380675302507
Може таке бути?я просто не проживаю по місцю прописки тому провірити неможу

U zvyazku z Vashoyu vidsutnistyu za adresoyu reyestraciyi, vasha sprava napravlena do Yurydychnogo Viddilu Kompaniyi www.cly.com.ua dlya formuvannya dokumentiv do sudu. 380675302507
Може таке бути?я просто не проживаю по місцю прописки тому провірити неможу
Нет, это стандартное смс! Потом пришлют такую:
Kompaniya CLY proponuye splatyty borg 1//////0 UAH bez sudovogo navantazhennya na vash byudzhet. 380675302507 www.cly.com.ua
И опять на недельку пропадут!

А як ви загружаєдте на сторінку смс

0671644273 личный номер коллектора не помню с какой организации. Представлется то ментом то представителем с киева

Как вставлять скрины в смс?

0671644273 личный номер коллектора не помню с какой организации. Представлется то ментом то представителем с киева

Как вставлять скрины в смс?
Да скріни

В мене з ними ситуація така,брала на там 14000 на 3 місяців 2018р,раз в 2 тижні по 2800,бувало і більше,вообщому майже 10000 оплатила,потім виникли труднощі перестала взагалі,смс,двінки роботи...договір до кінця лютого цього року,відних тишина,писала їм насайт раніше тишина,тут,дзвонять з профі капітал(чи як його..)що тепер вони мої кредитори оплати 43000 ,в грубій формі і т.д..питаю хто продав?:кф.юа Ви вних брали 13000 на 1 місяць...а нам вже винні більше..де документи?Вам мали прислати кф.юа ми не забов'язанні(мені ніхто нічого не присилав,непопереджав)а Ви нам зпбов'язанні все!питання чуть не за скільки труси купляю.зарас трубки не беру,планую на адміна переадрисацію зробити,в поліції сказали посилати в ліс...
У нас одинаковая ситуация но с меня требуют 30шт. Трубку не беру вообще, я то что взяла отадала 1400 еще могу доплатить но не более

В мене таке питання.Я також на кф хочу писати,бо пролонгаціями вже ітак забагато заплатила,але всі платежі йшли через кабінет і оплачувала карткою приват.Зайшла в виписки,але не можу зрозуміти де платіж саме в кф,так як там пише оплата від мене і моя вулиця а на який рахунок,чи наприклад номер договору нема,я ж не можу точно сказати що це саме кф,бо не один займ пролонгувала,а в кабінеті платежі не відображаються.Так що я можу писати в нацком?Чи вони самі там якось платежі провірити можуть що дійсно від мене поступали?Така ж ситуація з сісілоан і кредитплюс
А мне на почту приходили квитанции о оплате в liq pay или как оно там у привата. Там четко прописано назначение платежа: kf.ua

Нет, это стандартное смс! Потом пришлют такую:
Kompaniya CLY proponuye splatyty borg 1//////0 UAH bez sudovogo navantazhennya na vash byudzhet. 380675302507 www.cly.com.ua
И опять на недельку пропадут!
О, я сегодня в разделе Общая информация, видела девушка спрашивала про cly, про вас сразу вспомнила.

та они все угрожают. *****.
Мені вчора говорили,що до мене в роддом пришлють військових,будуть борг вибивати,так лежу жду...

Мне кредит касса (укр кредит фінанс) сильно угрожают. Родителям звонят угрожают матами кроют полицией предстпвляются я им за угрози теперь вообще ниче недам
Я теж їм платити не збираюсь,задовбали своїми погрозами,не отримають ні копійки.

А мне на почту приходили квитанции о оплате в liq pay или как оно там у привата. Там четко прописано назначение платежа: kf.ua

О, я сегодня в разделе Общая информация, видела девушка спрашивала про cly, про вас сразу вспомнила.
Довго в вас просрочка в кф?

Мені вчора говорили,що до мене в роддом пришлють військових,будуть борг вибивати,так лежу жду...

Я теж їм платити не збираюсь,задовбали своїми погрозами,не отримають ні копійки.
скажите, что в оперблоке их тоже ждут, инструмент подготовлен))

Кредит касса звонят родителям полицией прелставляются . Сказали че на меня и на моего отца заява есть на мошенничество по ст.190

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі