KF.UA. Просрочка и последствия.

• Автор теми Автор теми Nadia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 973
  • Перегляди Перегляди 82K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я даже уже не помню, у меня у них просрочка тоже наверное уже около месяца, звонков нет, иногда смс. До НГ заказным письмом отправила им отказ от сбора персональных данных на себя и родственников, и письмо о реструктаризации. Потом написала в Нацкомфин, ответа пока от них нет.

И я писала на них в нацкомфин но ответа до сих пор нет

???незнаю переглядали на сайті реєстр судових справ,там нема такого але у повісці пише.. номер справи...та в якому судді буде розгляд??((
А скиньте номер дела пожалуйста.

Франківський районний суд м.львова справа № 10521269 по цивільній справі

йоп...тОго, а де це ви найшли,(((

Rigaya, кф?звонили?угрожали?

Rigaya, кф?звонили?угрожали?

дзвонять. щодо угрожали - то це в залежності від сприйняття цього поняття. доказують шо ви їм винні гроші, а вони б могли за них кредитувати інших. тіпа саме твоїх грошей не хватає

andrew19, а до рідних звонили? кажуть ліцензії лишили варто їм нагадувати про це?що скажете?

andrew19, а до рідних звонили? кажуть ліцензії лишили варто їм нагадувати про це?що скажете?

дзвонили , хоч номери в контактних не вказував. але беруть дані. тому що є погрозливі смс з ПІБ рідних і їх ІПН номери. один раз дзвонили на 4-ий день просрочки, 2-ий раз на 3-ій день просрочки була не найприємніша розмова і погроза дзвонити, якось так..
але контакти пробивають, по ходу , без проблемякшо їм треба

andrew19, а ви їм віддали?

у мене на 2 місяці з 4 платежами кредит , але тіло велике. сплатив 3 платежі. По 4-м оплата на початку наступного тижня має бути.
Планую сплатити і закрити аккаунт, можливо з 1-2 денною прострочкою.

У меня с НГ звонков не было, только пару смс по стандарту....а теперь даже если звонки и будут, все через юриста будет проходить

Всем привет и добра)))) Спасибо что такой форум есть. Честно говоря неделю назад хотелось повесится. Но сайт помог. Как психолог. У меня все только начинается. Первые звонки и т.п. но я теперь смотрю на вещи иначе. Сколько я уже им всем за два года отдал .Уже бы квартиру купил. Начались звонки угрозы. За себя не страшно а вот за близких и их нервы...

• Подобається
Реакції: Irok
Jyliya, отпишитесь потом что да как!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі