Кешбері прислали))))

• Автор теми Автор теми Пронька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Нотаріальний напис підписано, стягнення Вашого та сумісного мана призначено на 26.02. Перевірте поштову скриньку про наявність повідомлення. Сума до сплати 7 250,00 грн., для уникнення наслідків. КОМУ ЩЕ ПРИСЛАЛИ???
Юмористы однако. Кому писать? На деревню дедушке, конечно! Он за все заплатит))
Настроение подняли!
Хорошего всем дня!
Да будут крепки наши нервы!))

Мне сегодня прислали, что запланирован визит к моему работодателю, для начала я официально безработный, для второго начала я сам себе работодатель, вот уморы :crazy:

А мне сегодня такое вот письмо пришло. Чего ждать? Или это очередная пугала?

Вкладення

• 20200302_160541.webp
    20200302_160541.webp
    497.1 Кб · Перегляди: 39
Что-то все в одно смс смешали
И напис
И Майно, ещё и совместное. Тупорылые

Чего ожидать? За кредитним договором , вже розпочато виконавчі дії, допоможіть боржнику вирішити проблему, захистивши його від наслідків у скрутний час. Деталі за Тел. 0634891315

Чего ожидать? За кредитним договором , вже розпочато виконавчі дії, допоможіть боржнику вирішити проблему, захистивши його від наслідків у скрутний час. Деталі за Тел. 0634891315
Ничего. Мониторить себя в реестре должников и судовой владе

Моніторте себе а реєстрі! Але на мою думку то чергове залякування?)

? ?А мені робот сьогодня сказав,що мені не потрібно згрібати не потрібне з полиць магазинів,а ось важливіше заплатити їм,під час карантину?

У
? ?А мені робот сьогодня сказав,що мені не потрібно згрібати не потрібне з полиць магазинів,а ось важливіше заплатити їм,під час карантину?
Мне тоже самое, им что-ли не хватает денег самим в магазин сходить?

Назад
Угорі