Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Спасибо))@Надин, ничего не делать, если нету денег, если есть- договариватся оплатить тело! Будут звонить, в моем случае больше ничего, потом продали, но перед этим предлогали оплатить тело, но денег нет!
Коллекторы закрыли твой кредит)))Зашел сегодня в кабинет кэшап , кредит мой закрыт, но в истории кредитов по последнему такая вот запись
Переуступка кредитів
28.02.2019
Кто-то в курсе что это ?
Привіт сьогодні прийла повістка в суд від Бізнес Капітал я незнаю що робити як можна дізнатися чи дійсно такКоллекторы закрыли твой кредит)))
Забудь о ней)Привіт сьогодні прийла повістка в суд від Бізнес Капітал я незнаю що робити як можна дізнатися чи дійсно так
Прийшло 2 а чому забути як є дати на які потрібно звявитисяЗабудь о ней)
Это туалетная бумага. Забудь.Прийшло 2 а чому забути як є дати на які потрібно звявитися
Всім таке приходить десь на другому тижні просрочки. Фантік)))Привіт сьогодні прийла повістка в суд від Бізнес Капітал я незнаю що робити як можна дізнатися чи дійсно так
Там в самому низу уважно перечитайте...Привіт сьогодні прийла повістка в суд від Бізнес Капітал я незнаю що робити як можна дізнатися чи дійсно так