Карта для избежания ареста

• Автор теми Автор теми Dgagernayt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 122
  • Перегляди Перегляди 11K
В мене 2 виконавчі і чогось ПУМБ не блокують)
Мені ПУМБ рахунок заблокував через 4 роки з дня винесення постанови про арешт коштів. Мені на ПУМБ гроші приходили і одразу знімав, бо знав що в любий момент може прилетіти арешт. І тут через 4 роки в один прекрасний день прилітає арешт на ПУМБ і там залишалось 800 грн., які я не встиг зняти.

Приват, моно були заблоковані в той же день коли винесено постанову про арешт коштів.
Тому, якщо якийсь у вас банк не в арешті - то краще гроші не тримати там. Бо в любий момент прилетить арешт.

Мені ПУМБ рахунок заблокував через 4 роки з дня винесення постанови про арешт коштів. Мені на ПУМБ гроші приходили і одразу знімав, бо знав що в любий момент може прилетіти арешт. І тут через 4 роки в один прекрасний день прилітає арешт на ПУМБ і там залишалось 800 грн., які я не встиг зняти.

Приват, моно були заблоковані в той же день коли винесено постанову про арешт коштів.
Тому, якщо якийсь у вас банк не в арешті - то краще гроші не тримати там. Бо в любий момент прилетить арешт.

Та я теж знімаю гроші, просто цікаво чого Пумб зразу не блокують,то ж постанова є )

Просто Вам повезло і попався лінивий виконавець.
Їх 2 вже))

А банк до сих пор не в блоке, спустя 1.5 года вп.. единственный кого не блоканули. В этом месяце более 50к прошло через карту. Правда исполнитель частный
Повезло....на початку року,коли вп прилетіло,вони перші хто блоканув,хоча до цього були вп і все було норм🤔

Назад
Угорі