Карантин закончится и многих МФО развяжется руки!

• Автор теми Автор теми Анна19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 3K
По моему,в период карантина ещё больше стали звонить...мне,во всяком случае....
Особенно задалбывает звонками припудренная Кредит Касса, там какие-то неадекватные малолетки работают, тараторят свой скрипт, как из пулемёта. Там все, как на подбор с пулей в голове

та так і дзвонять як і до карантину навіть ще більше .а після карантина у людей грошей взагалі небуде,так ,що точно підмічено ,що у них пупок розвяжеться.

та так і дзвонять як і до карантину навіть ще більше .а після карантина у людей грошей взагалі небуде,так ,що точно підмічено ,що у них пупок розвяжеться.
Я буду сам до них телефонувати й буду питать,коли повернуть переплачені мною гроші і попереджу,що про те,чим вони займаються будуть попереджені родичі і сусіди...Ментів на них з собаками висилають не буду,собак жалко

тут проскакувала одна історія,доречі дуже дієва тема проти звонілок,одного достали дуже звонілки ,родичів до інфаркта доводили,що він зробив,його друг працює на зоні ,от сімку разом з парою пачок сигарет закинули на зону на недільку,засудженні теж на карантині зараз сидять і нічим зайнятися от за той тиждень вни рвали всіх хардів,то після того як рукою зняло,лише смс та робот звонить і то раз в недільку з 20 мфо.Просто так званні кредитні канікули продлять ,а мфо ще більше буде біситися,просто зараз настав такий час,що скоро всі забють на ці кредити ,бо гроші на продукти будуть потрібні.

тут проскакувала одна історія,доречі дуже дієва тема проти звонілок,одного достали дуже звонілки ,родичів до інфаркта доводили,що він зробив,його друг працює на зоні ,от сімку разом з парою пачок сигарет закинули на зону на недільку,засудженні теж на карантині зараз сидять і нічим зайнятися от за той тиждень вни рвали всіх хардів,то після того як рукою зняло,лише смс та робот звонить і то раз в недільку з 20 мфо.Просто так званні кредитні канікули продлять ,а мфо ще більше буде біситися,просто зараз настав такий час,що скоро всі забють на ці кредити ,бо гроші на продукти будуть потрібні.
А директор однієї з шараг звільнилася після дзвінка її батькові і ,якому розказали чим вона займається,здається з Швидкогроші

А директор однієї з шараг звільнилася після дзвінка її батькові і ,якому розказали чим вона займається,здається з Швидкогроші
прям директор?

сами шараги признаются, что при карантине проблемных кредитов стало в два раза больше, я вообще полагаю, что и до кредита там у них уже проблемки были, так что ждем коррекции участников отрасли

Я вже думала у ЗМІ писати,про свою ситуацію,і про ситуацію всіх людей які потрапили в боргову яму через їх відсотки,і що зараз коли карантин,коли багато людей втратило роботу і нема за що хліба купити..вони тероризують всіх,дзвонять навіть у святкові дні

Нічого . Зараз ще народ понабирає , буде ще плюс два- три мільйони "боржників" , бо віддавати буде нічим.
Щодо нарахування пені ... У мене вже 8 місяців прострочки , усі кидають слізні смс , щоб хоча б віддав ту сумму , що взяв . І то , далеко не всі .
А з телефону контактам дзвонять?Рідним,друзям,знайомим?
Я вже думала у ЗМІ писати,про свою ситуацію,і про ситуацію всіх людей які потрапили в боргову яму через їх відсотки,і що зараз коли карантин,коли багато людей втратило роботу і нема за що хліба купити..вони тероризують всіх,дзвонять навіть у святкові дні
[/QUO
Це ж треба,розробили таку собі схему прибутку,щоб з людей всі соки витягнути.Як колись була піраміда ООО ммм.
[/QUO
Це ж треба,розробили таку собі схему прибутку,щоб з людей всі соки витягнути.Як колись була піраміда ООО ммм.

Це важливо,я б взагалі хотіла би зустрітись з людьми з цього форуму,з тими хто дійсно попав у ситуацію і не може вибратися з неї...хто зрозумів що більше ніколи не буде залазити в кредити,і що готовий вирішити проблему на рівні країни.
Так ,є деякі виходи,я вже написала своїм знайомим які зв'язані зі змі,чекаю відповіді

Назад
Угорі