Какие самые неадыкватные микрозаймы (МФО)?

Та,можно пойти,позакрывать кучу кредитов всем и свалить. Некоторые попадаются нормальные(очень редко), а есть такие,что пи...ц,и даже девки,по-ходу какие-то оторвы полные. А когда звонят на рабочий городской то не получается им ответить,как они заслуживают,не будешь же в кабинете при коллегах и посетителях базарить по понятием и с матами))) а у нас госслужба,мы,вообще,должны на украинском разговаривать. У меня только нормально общалась одна с майкредит.и все,остальные *****,особенно в динеро
На минулому тижні послала іі, вона обіцяла всьому селу подзвонити, сусідам, в сільраду, що задовбе моіх сусідов так що вони мамі в селі життя не дадуть і ій прийдеттся хату продать і зьїхать, але пока ні смс ні звонков не було))

При нашій розмові нашла мою стару сторінку фб, я просто не встигла отфільтрувати іі, і сидить і мені в тел обсирає моі фотки, каже що мало мене чоловік бьє, каже що в мене рак і буде мені на ліки збирати, про дитину щось ліпила, не помню, словарний понос , я ій не відповідала іі мовою, бо зі мною вперше так говорили, я не очікувала, прострочка більше місяця вже, контора біситься, я ій сказала що була у юриста і він мені радить не платити, там де не брала, кредитони орг сдулись, а Гроші всім тепер повинні собі хоть щось повернути. Але якщо чесно то Марго я всерйоз не приймаю, погроз не було, нічого особливого, робота в неі така скотська, може людина не має освіти або не вміє нічого рробити окрім язиком ляпать, то приходиттся собі на хліб так добувати копійку, жалко таких.
Жалко у пчелки! А такі мразі не думають і не вміють! Якщо б була нормальна людина, навіть без освіти знайшла б роботу. А це просто недолюдина, яка через свої недоліки відриваєсться на інших!

Назад
Угорі