Какие действия МФО могут делать с банковскими картами?

• Автор теми Автор теми Blondie
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Заніс кіло сала щоб дали кнопку? твій коментарій наскільки тупий що мені навіть не хотілось на нього відповідати, в банківській сфері ти не розумієш абсолютно ні чого.
Курив раніше Честер синій потім перейшов на ротманс з капсулою, потім зрозумів що курити це розвод на лoxа і покинув, не курю уже не дуже довго, но впевненно)

Минералка, це кредитка. В банку сказали якщо ви на сайті де оформляли кредит дали згоду на заняття коштів то можуть . Сучий Дінеро збільшив мій кредит на 3 штуки(((

Доречі за загон карти в мінус дожати банк не дуже тяжко, особливо якащо карта оформлювалась як дебетова, треба просто прийти в банк і написати офіційну притензію на дію третіх сторін( прямо на місці можна пропросити зразок заяви( банк дуже не охотно її дає)))
Не вганяй людей в оману.
Писати офіційну заяву ... :hahah::hahah::hahah:
Плять, твоя кожна поява після блокировки все ржачніша з кожним разом.

у привата семь пятниц на неделю, когда только начались эти списания я звонила на горячую линию мне гарантировали, что если я поставлю оплату в инете 0, то никто ничего не спишит. В итоге Маники + 3150, которые отлаживала на закрытие Готивочки.
Потом начитавшись форума узнала за эту хр*нь офердрайм или как там правильно. Набрала опять горячую линию, заблокировала все карты, предлагают перевыпустить для соц.выплат. А я б хотела без карты, например в кассе банка получать свои 860 грн., но так нельзя и опять же банк гарантирует новая карта никаких списаний и минусов.
Не знаю вообщем, что делать. Думаю пока перевыпустить карту и сразу блокировать. разблокировать только на один день, снять деньги раз в месяц.

Заніс кіло сала щоб дали кнопку? твій коментарій наскільки тупий що мені навіть не хотілось на нього відповідати, в банківській сфері ти не розумієш абсолютно ні чого.
Курив раніше Честер синій потім перейшов на ротманс з капсулою, потім зрозумів що курити це розвод на лoxа і покинув, не курю уже не дуже довго, но впевненно)
По твоїх постах видно що ти "фахівець" окуєнний )))
Не позорься лишній раз.
Банківська сФера :lol: :lol: :lol:
ІПН ...
Перестань вживати заборонені препарати хлопче )))

По твоїх постах видно що ти "фахівець" окуєнний )))
Не позорься лишній раз.
Банківська сФера :lol: :lol: :lol:
ІПН ...
Перестань вживати заборонені препарати хлопче )))
дава дава, набивай пости, молодець.
Post automatically merged:

ІПН тут взагалі до чого?
Ти що серйозно питаєш для чого иин? ? ооо ну перевипускай карти, може коли з часом дійде поставиш мені плюс...

А ти вже не хочеш купити статус за 700гривень ?)))
Я свій тобі продам, бо мені якраз гроші треба, щоб "лайків" докупити ))
Можу навіть скидку зробити :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Та ні смислу немає, кажуть статус купують не впевненні в собі люди. Тому вибачай, кожному своє. Головне не розстраюйся.

Простіше нормальний банк знайти.
Не хочется просто играться с совбезом, мне нужно будет семь кругов ада пройти, сначала в банк новый, потом в совбез,а туда как попадешь, так на пол дня в лучшем случае. Нет сейчас у меня этих пол дня:crazy:
И где Вы нормальный банк видели? Все они в одной упряжке:big_boss:

Ти що серйозно питаєш для чого иин?
Серьйозніше нікуди.
Стало цікаво, до чого взагалі ІПН в питаннях безакцептного списання з карток?

Не хочется просто играться с совбезом, мне нужно будет семь кругов ада пройти
Отримати нову картку іншого банка (10 хвл) та подати інфу в Соцзабезпечення (ще 10 хвл) - це прямо пекло для вас?
Ну, як хочете. Я не наполягаю. То ваша справа.

Та ні смислу немає, кажуть статус купують не впевненні в собі люди. Тому вибачай, кожному своє. Головне не розстраюйся.
А шо так ? Ти ж недавно хотів ?))
Блінн...
А я так чекав, коли ти на решті з'явишся з бану і ми провернем цей бізнес )))
Ну да ладно ... піду тоді "офіційну претензію" на ПриМатБанк писати - може вони отой мінус повернуть хоч, якщо що - то розкажу що в мене є фахівець в банківській сфері, який знає як це робиться ... бо ж вони козли такі не знають :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

Усі крупні банківські гравці ринку діляться інформацією ( но не усією між собою) повірте монобанк це не найкращий варіант)

Те що ви закрили одну карту а відкрили другу не має ніякої різниці карта видається до ІІН а він один на усе життя)
лично я менял приват проблем ни каких! иногда пытаються что то стащить со старой карты!

у привата семь пятниц на неделю, когда только начались эти списания я звонила на горячую линию мне гарантировали, что если я поставлю оплату в инете 0, то никто ничего не спишит. В итоге Маники + 3150, которые отлаживала на закрытие Готивочки.
Потом начитавшись форума узнала за эту хр*нь офердрайм или как там правильно. Набрала опять горячую линию, заблокировала все карты, предлагают перевыпустить для соц.выплат. А я б хотела без карты, например в кассе банка получать свои 860 грн., но так нельзя и опять же банк гарантирует новая карта никаких списаний и минусов.
Не знаю вообщем, что делать. Думаю пока перевыпустить карту и сразу блокировать. разблокировать только на один день, снять деньги раз в месяц.
я сменила карты приват на аваль и всё гуд

Какой это нормальный банк. Назовите хоть один
Нормальний - це НЕ Приват.
В мене, наприклад, Укрсіб. Чітко тримає встановлені ліміти і надійно посилає МФО, які хочуть зняти кошти.

Нормальний - це НЕ Приват.
В мене, наприклад, Укрсіб. Чітко тримає встановлені ліміти і надійно посилає МФО, які хочуть зняти кошти.
Интересно все банки сливают информацию о клиенте. Я просто меняю место работы и думаю как быстро меня найдут.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі