Как жить в свое удовольствие, если нет денег

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 3K
Бред полный. В личных отношениях с противоположным полом наравне с благосостоянием влияют и личные качества человека, можно и без бабок в любом возрасте захомутать любую юную красотку.
Продолжайте убеждать себя дальше)

У меня двое детей, пацаны. Первому уже 14 лет, на него плачу алименты 2500 в мес (в добровольном порядке), ну и плюс помогаю лекарства еда подарки обучение и т.п.
В новой семье малышу два года вот стукнуло недавно. Мама не работает - ребенком занимается (получает соц. помощь - но это слёзы), помогаю им по мере сил, 4500 отдаю каждый месяц, много из этого на кредиты уходит (покупала стиралку, кондиционер и много чего чтобы малышу и ей было комфортно), ну и помимо этого трачусь - памперсы, лекарства, еда, содержание животных. На себя чисто не остаётся вообще ни копейки, но я привык уже, по жизни "спартанец".
Ні,що не кажіть 10000 гривень на родину це не гроші,це сльози

Останнє редагування:
Сейчас попробую пофилософствовать и сказать пафосную фразу, но, если есть деньги, то можно и в 60 лет построить отношения с 25-летней. А если их нет, то в 25 лет ты не нужен даже 60-летней))
Ну тут від людей залежить.....В мене сестра зійшлися з чоловіком майбутнім коли їм було по 18 років.В карманах по стипендії, жили в общазі і з меблів був старенький диван і шафа для одягу.Довчилися.Пішли працювати.Купили квартиру.Невеличку.В не престижному районі,але своє.Туди ж і двох діток з часом з роддому забирали.Все надбали для життя.Їздять відпочивають по Україні.Діти літаків бояться, тому літати не хочуть.
Коли люди сходяться з однаковими цілями і мають почуття,можна багато чого досягти.Та і давайте адекватно дивитися на ситуацію.Якщо в нього є в 60 бабло, то сомніваюся що їй у 25 треба почуття і тд..ну хіба валеріанку з корвалолом приноситеме.......

Ні,що не кажіть 10000 гривень на родину це не гроші,це сльози
Я не спорю что это слёзы, но 10000 это мой доход, с другой стороны идет соц. помощь и подработки (вязания, вышивания и помогаю освоить разные доп. доходы), да, это всё равно не хватает до уровня полноценной жизни, но дискомфорта я уже давно не испытываю от недостачи денег - просто мироввозрение поменял.

Останнє редагування:
Ну тут від людей залежить.....В мене сестра зійшлися з чоловіком майбутнім коли їм було по 18 років.В карманах по стипендії, жили в общазі і з меблів був старенький диван і шафа для одягу.Довчилися.Пішли працювати.Купили квартиру.Невеличку.В не престижному районі,але своє.Туди ж і двох діток з часом з роддому забирали.Все надбали для життя.Їздять відпочивають по Україні.Діти літаків бояться, тому літати не хочуть.
Коли люди сходяться з однаковими цілями і мають почуття,можна багато чого досягти.Та і давайте адекватно дивитися на ситуацію.Якщо в нього є в 60 бабло, то сомніваюся що їй у 25 треба почуття і тд..ну хіба валеріанку з корвалолом приноситеме.......
Это другое, поэтому я и говорил про 25 лет. Условно, ты бы не начала встречаться с безработным(допустим, человек нормальный, но потерял работу в 25 лет)? Думаю, нет.

Можно без денег вернее с минимум жить в удовольствие , я например делаю что люблю, дочке сейчас вышиваю бисером платье на выпускной, люблю ходить на море по пристане ( тоже бесплатно ), ходить кормить уток хлебом , смотреть на пеликанов и прочее
А если я живу в промышленном городе? На заводы смотреть? Или по рынку гулять цены мониторить?

А если я живу в промышленном городе? На заводы смотреть? Или по рынку гулять цены мониторить?
А я в селі,можна прогулятися з сапою в грядки,або екскурсія на колорадського жука по картоплі з пульверизатором.

А я в селі,можна прогулятися з сапою в грядки,або екскурсія на колорадського жука по картоплі з пульверизатором.
Вот это как раз отвлекает от проблем на раз -два. Приеду к вам на реабилитацию

хочет ли человек что-то менять?
если хочет, то по причине того, что скучно, или что хочется большего?
если хочет, но не меняет - то это от отсутствия желания действовать, или отсутствия возможности в данный момент?
много вопросов... риторических

Это другое, поэтому я и говорил про 25 лет. Условно, ты бы не начала встречаться с безработным(допустим, человек нормальный, но потерял работу в 25 лет)? Думаю, нет.
Якщо чоловік шукає роботу і не сидить не чекає коли на нього впаде манна небесна, то можна розглянути як варіант пари. Жінка теж може залишитися без роботи.І чоловік теж не завжди стане будувати відносини з думками що вона не працює і шукає собі "карман" з ??..

Вот это как раз отвлекает от проблем на раз -два. Приеду к вам на реабилитацию
Льогко,можна ще гайнути на велосипеді в ліс по чорниці.Там одразу кілька "відволікалок":хмара комарів, смачні ягоди ,чисте повітря.Ще був "фітнес"- 5-7 км по старій бруківці.Але минулого року Володька кругом дороги поробив.

Якщо чоловік шукає роботу і не сидить не чекає коли на нього впаде манна небесна, то можна розглянути як варіант пари. Жінка теж може залишитися без роботи.І чоловік теж не завжди стане будувати відносини з думками що вона не працює і шукає собі "карман" з ??..
Ну вот, без работы и, соответственно, денег человек уже никому не подойдёт) это нормально)
Льогко,можна ще гайнути на велосипеді в ліс по чорниці.Там одразу кілька "відволікалок":хмара комарів, смачні ягоди ,чисте повітря.Ще був "фітнес"- 5-7 км по старій бруківці.Але минулого року Володька кругом дороги поробив.
Это не Шацьк, случайно?

Ну вот, без работы и, соответственно, денег человек уже никому не подойдёт) это нормально)
В наш час не тільки чоловік, жінка так само.

Это не Шацьк, случайно?
Чому случайно? Якраз в саму точку!!!

Согласен) лишнее подтверждение про значимость бабла
І від жінок зараз вимагають ще більше.Свекрушенція моя каже: ти обязана варити,прибирати,шити,білити,дітей учити і при цьому на роботу ходити.Кажу їй,а ваш син?А він чоловік,він сім'ю забезпечує.Це при тому,що на роботу ходили обоє.І в мене зп була на 500 гривень більша.

І від жінок зараз вимагають ще більше.Свекрушенція моя каже: ти обязана варити,прибирати,шити,білити,дітей учити і при цьому на роботу ходити.Кажу їй,а ваш син?А він чоловік,він сім'ю забезпечує.Це при тому,що на роботу ходили обоє.І в мене зп була на 500 гривень більша.
У мужчины должно быть всего две обязанности: добыча мамонта и безопасность(не в том смысле, что всех уметь вырубить, но и оградить от проблем). Остальное, все за женщинами)) лично моё мнение)

У мужчины должно быть всего две обязанности: добыча мамонта и безопасность(не в том смысле, что всех уметь вырубить, но и оградить от проблем). Остальное, все за женщинами)) лично моё мнение)
Ну так,але якщо чоловік дома в 5 вечора,а жінка ще працює до 9,то рук не покорчить зварити пельмені і допомогти доньці з фізикою

Ну а в житті бувають і форс мажорні ситуації...Коли все було ок-робота ,гроші...живуть все норм...А тут бабах і життя підкидає ситуацію- хтось захворів, один працює....ще якась ситуація....Ну не розводиться ж....
Ну так,але якщо чоловік дома в 5 вечора,а жінка ще працює до 9,то рук не покорчить зварити пельмені і допомогти доньці з фізикою
А то як привчили......
Ну ок з фізикою не склалося...допускаю...Але сидіть голодним і чекати коли прийде жінка і зваре їсти?ну таке......

Ну а в житті бувають і форс мажорні ситуації...Коли все було ок-робота ,гроші...живуть все норм...А тут бабах і життя підкидає ситуацію- хтось захворів, один працює....ще якась ситуація....Ну не розводиться ж....

А то як привчили......

Ну ок з фізикою не склалося...допускаю...Але сидіть голодним і чекати коли прийде жінка і зваре їсти?ну таке......
Періодично наярюючи,коли ти прийдеш.То він,то його мама

Назад
Угорі