Щоденник Как я влез в долги. История оленя.

• Автор теми Автор теми Johny
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 4K
Гато, жінка без кицьки.... Нє. Так не буває. Кіт в жінки то головний показник твого майбутнього.
Бо якщо кіт дозволяє собі спати весь день на дивані і отримує жрачку по першому "мяв", то з часом можна стати другим котом...
Але чомусь жінки таких чоловіків альфонсами зовуть...
Трохи ти мене озадачив. Забув як мій нік перекладється?))) І у мене 3 коти. Вже ширші ніж довші...

а де працюєте, якщо не секрет?
IT и около IT движение.

В основном работа связана с сайтами и рекламой Google/Facebook. В данный момент только фриланс, и в основном работа по этим категориям достается.

IT и около IT движение.

В основном работа связана с сайтами и рекламой Google/Facebook. В данный момент только фриланс, и в основном работа по этим категориям достается.
Интересно. SMM?

Нет, с SMM я сейчас никак не связан, но начинал давно именно с этого. Хотя года полтора назад я раскрутил с нуля группу в телеграмме по продаже сигарет и пр. шняги. Но то такое. Пришлось )
Точнее не группу, а паблик, но и по группам у меня тоже был проект. С группами все просто. А вот с пабликами надо чуть заморачиваться.
На SMM много денег не сделать. Не люблю SMM.
Самый простой способ заработать денег - это на арбитраже трафика со звёздочкой.

Останнє редагування:
IT и около IT движение.

можливо потрібно буде щось допомогти по роботі, то звертайтесь(роблю сайти)

Ой і в мене таке було. ?.щоправда альфонсів не утримую. Але через депресію в МФО вляпалась.
Не можна через якесь гaмно ставите хрест на щасті. Є багато хороших. Ну і надіюсь чоловіків в моєму випадку)) жінок.
Я теж через ту драму маю купу клопоту . Та людина ще й' по голові мене вдарила. Я пів року жила як в тумані. Стільки натворила.
Коротше не став хрест на собії та сім'ї. Нормальна жінка з чоловіком живе а не з тисячами готівки .

О, це ж майже я. Теж почав заробляти більше, коли зустріч дівчину, бо хотів дати її доньці гарне майбутнє. Теж все злаамалось, коли вона пішла. Теж вона вийшла заміж, а я залишився з кішкою.

Останнє редагування:
О, це ж майже я. Теж почав заробляти більше, коли зустріч дівчину, бо хотів дати її доньці гарне майбутнє. Теж все злаамалось, коли вона пішла. Теж вона вийшла заміж, а я залишився з кішкою.
У мене 3. 2 кішки і кіт. Живемо не тужимо

Гроші і стосунки завжди пліч о пліч... повірте дядькам хлопцям :cool:
Це також вірно. Але мільйонерів ми не очікуємо точно.
Це по системі наші бажання розходяться з нашими можливостями)))

Вкладення

• 25FEEACB-A812-493E-89F1-7831E4940A70.webp
    25FEEACB-A812-493E-89F1-7831E4940A70.webp
    9.2 Кб · Перегляди: 50
Назад
Угорі