Щоденник Как я попал в рабство мфо

Від кредиткаси отримала сьогодні пропозицію закрити за тіло)) бінго?, проморозила їх вже 2.5 роки?
Sergey27, не спілкуйтесь з неадекватами, бо отупієте??. Читайте форум! Пошліть всіх лісом і живіть спокійно. Як захочете, то з часом все закриєте))
Чотири МФО вже два дні наярює. Завтра 5. і т.д. Сьогодні була у адвоката. Він колись був зв"язаний з криміналом. Розказала свою ситуацію. Сказав не проланговувати ніяки кредити. З дзвонилками не спілкуватись. Якщо хочу ,то можу їхати за кордон. Можу гроші , які зароблю гасити тіло. А можна і не платити зовсім. Шкода доньку . Багато робочих контактів. Вчора ссілон прислав їй смс , як контактній особі. Адвокат сказав , якщо буде терор , то звернутись до нього.

Ого, так я думала, що неповнолітня...
А в її віці чого боятись?? Нехай змінить номер, а як не хоче, то нехай смачно поматюкає їх раз - не дзвонитимуть тоді))
Моїй не дзвонили ні разу)) хоча, можливо, обманює?, вона в мене мамина квіточка ?, підтримує на 1000000%, ще до форуму сказала "мамо, забий і не парся"?

Ого, так я думала, що неповнолітня...
А в її віці чого боятись?? Нехай змінить номер, а як не хоче, то нехай смачно поматюкає їх раз - не дзвонитимуть тоді))
Моїй не дзвонили ні разу)) хоча, можливо, обманює?, вона в мене мамина квіточка ?, підтримує на 1000000%, ще до форуму сказала "мамо, забий і не парся"?
Вона не боїться. Я переживаю.

Вона не боїться. Я переживаю.
А ви не переживайте!! Подумайте хоч раз в житті не за когось, а за себе в першу чергу! Наплюйте на все решту. Повірте - відразу з'явиться друге дихання.

А ви не переживайте!! Подумайте хоч раз в житті не за когось, а за себе в першу чергу! Наплюйте на все решту. Повірте - відразу з'явиться друге дихання.
Стараюсь. Але пекло тільки почалось. І настрій ,то спокійно, то жах.

Стараюсь. Але пекло тільки почалось. І настрій ,то спокійно, то жах.
Мине з часом?, всі через це проходили)) Пам'ятайте, що виходу немає, якщо виносять вперед ногами...а з рештою можна справитись. Ви ж наче в тепліші краї хочете їхати, от і відволічетесь?

Мине. Але зараз живу в такій реальності,ніби це не я. Страшний сон. І ще це відчуття вини взяла і не віддаю.
Не в голодних сиріт останній шматок хліба забрали... Вимикайте почуття провини і нарешті візьміть себе в руки.

Пришло от Манивео.

Вкладення

• IMG_20220105_172002.webp
    IMG_20220105_172002.webp
    37.5 Кб · Перегляди: 88
Назад
Угорі