Neo
✩ Premium ✩
- Дописи
- 19326
- Рішення
- 3
- Реакції
- 48024
- Бали
- 6490
Neo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Справку о закрытие кредита получили?закрыл кредит.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Справку о закрытие кредита получили?закрыл кредит.
Да, в приложении стала доступна. И в отделении банка взял. Еще домой по почте должна прилететь справка.Справку о закрытие кредита получили?
Гуд.Да, в приложении стала доступна. И в отделении банка взял. Еще домой по почте должна прилететь справка.
Чотири МФО вже два дні наярює. Завтра 5. і т.д. Сьогодні була у адвоката. Він колись був зв"язаний з криміналом. Розказала свою ситуацію. Сказав не проланговувати ніяки кредити. З дзвонилками не спілкуватись. Якщо хочу ,то можу їхати за кордон. Можу гроші , які зароблю гасити тіло. А можна і не платити зовсім. Шкода доньку . Багато робочих контактів. Вчора ссілон прислав їй смс , як контактній особі. Адвокат сказав , якщо буде терор , то звернутись до нього.Від кредиткаси отримала сьогодні пропозицію закрити за тіло)) бінго?, проморозила їх вже 2.5 роки?
Sergey27, не спілкуйтесь з неадекватами, бо отупієте??. Читайте форум! Пошліть всіх лісом і живіть спокійно. Як захочете, то з часом все закриєте))
А чим він допоможе?Адвокат сказав , якщо буде терор , то звернутись до нього.
Не знаю , напевно буде писати скарги в НБУ. Це на рахунок доньки.А чим він допоможе?
Нічого не зрозуміла ?, при чому тут донька?Не знаю , напевно буде писати скарги в НБУ. Це на рахунок доньки.
Я збираюсь виїзджати за кордон на роботу. То вони можу тероризувати доньку дзвінками.Нічого не зрозуміла ?, при чому тут донька?
А скільки років доньці?Я збираюсь виїзджати за кордон на роботу. То вони можу тероризувати доньку дзвінками.
33А скільки років доньці?
Ого, так я думала, що неповнолітня...
Вона не боїться. Я переживаю.Ого, так я думала, що неповнолітня...
А в її віці чого боятись?? Нехай змінить номер, а як не хоче, то нехай смачно поматюкає їх раз - не дзвонитимуть тоді))
Моїй не дзвонили ні разу)) хоча, можливо, обманює?, вона в мене мамина квіточка ?, підтримує на 1000000%, ще до форуму сказала "мамо, забий і не парся"?
А ви не переживайте!! Подумайте хоч раз в житті не за когось, а за себе в першу чергу! Наплюйте на все решту. Повірте - відразу з'явиться друге дихання.Вона не боїться. Я переживаю.
Стараюсь. Але пекло тільки почалось. І настрій ,то спокійно, то жах.А ви не переживайте!! Подумайте хоч раз в житті не за когось, а за себе в першу чергу! Наплюйте на все решту. Повірте - відразу з'явиться друге дихання.
Мине з часом?, всі через це проходили)) Пам'ятайте, що виходу немає, якщо виносять вперед ногами...а з рештою можна справитись. Ви ж наче в тепліші краї хочете їхати, от і відволічетесь?Стараюсь. Але пекло тільки почалось. І настрій ,то спокійно, то жах.
Пекло - то зовсім інше, а це просто неприємність, яка швидко мине і забудеться.Стараюсь. Але пекло тільки почалось. І настрій ,то спокійно, то жах.
Мине. Але зараз живу в такій реальності,ніби це не я. Страшний сон. І ще це відчуття вини взяла і не віддаю.Пекло - то зовсім інше, а це просто неприємність, яка швидко мине і забудеться.
Не в голодних сиріт останній шматок хліба забрали... Вимикайте почуття провини і нарешті візьміть себе в руки.Мине. Але зараз живу в такій реальності,ніби це не я. Страшний сон. І ще це відчуття вини взяла і не віддаю.
Особисті дані затріть.Пришло от Манивео.