Как выбивают долги микрофинансовые организации

• Автор теми Автор теми 93vs39
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 711
В 2019 я был без мфо, но "коллега" которого досихпор ниразу не видел, вписал мой номер в сисилон как поручителя, взял у них деньги, и забил... они меня так зае... что пришлось менять симку, угрозы были, и много прочего мусора, сейчас бы я, на них забил, но вспоминая то время, сейчас думаю каково тем кому звонят из-за меня сецчас...
Теж в той період була в ситуації, коли до мене шг протягом року телефонували, бо знайома вказала номер в договорі. Що я там тільки не чула. І телефонували рано вранці, і пізно ввечері. І постійно одна жінка ( але по розмові як бувалий зек). Бісили страшно. Але номер не міняла. Потім сказала що буду записувати розмови і понесу в поліцію. Тоді й пропали. Тому я а шг ні разу не брала кредит)) але це мене не врятувало 🤷‍♀️

але це мене не врятувало 🤷‍♀️
Врятувало, більше жодної позики у шараг після свого досвіду з мфо не візьмете, життя нас вчить, дає ті труднощі які нам під силу подолати, зробити висновки і стати кращими

Теж в той період була в ситуації, коли до мене шг протягом року телефонували, бо знайома вказала номер в договорі. Що я там тільки не чула. І телефонували рано вранці, і пізно ввечері. І постійно одна жінка ( але по розмові як бувалий зек). Бісили страшно. Але номер не міняла. Потім сказала що буду записувати розмови і понесу в поліцію. Тоді й пропали. Тому я а шг ні разу не брала кредит)) але це мене не врятувало 🤷‍♀️
ШГ звонили маме тогдашней девушки, говорили, что я брал деньги ей на аборт
5000 грн))))

Врятувало, більше жодної позики у шараг після свого досвіду з мфо не візьмете, життя нас вчить, дає ті труднощі які нам під силу подолати, зробити висновки і стати кращими
Так) це зараз розумію. А минулого досвіду мені не вистачило, бо всі питання тоді доволі легко і швидко вирішила. Тепер же час та зусилля доведеться витратити доволі великі. Більша ціна- корисніший досвід.

Назад
Угорі