Как вы справляетесь?

• Автор теми Автор теми Аленка2526
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 139
  • Перегляди Перегляди 4K
Подскажите пошли просрочки .пошли звонки.брать трубку с ими общатца или забить х......й.

Ребят, читаю форму уже более недели. Но, никак не могу понять, как вы справляетесь с нервами. У меня просрочки только неделю. Меня трусит от каждого пропущенного звонка или смс. Стоит на телефоне антиспам. Но, сообщения с угрозами, десятки пропущенных не дают спать нормально. У меня уже нервный тик, руки трясутся и делать ничего не могу. Страшно трубку брать от родственников и знакомых, боюсь, что им уже наговорил много лишнего. Как???? Как вам удается держаться месяцами и годами???? Дайте советы, потому что у меня уже мысли всякие в голову лезут.
Хмм если вы такая слишком эмоцыональная совет дам побыстрей вернуть им)а так помогают переадресация или блок неизвесных номеров,но я таким не пользуюсь,я настолько наглый что на 3 день просрочки они поняли что со мной сможет спокойно говорить только робот,но и тут я неостановился я беру и сам у ним звоню и делаю ещо круче терор телефоный чем они)

До мене завтра обіцяють приїхати колектори з "Таліон плюс", боюся,дуже.Як ви думаєте,приїдуть?
Ніхто не приїде. Забудьте про них. Можливо , колись манівео подасть в суд , тому раз в місяць переглядайте сайт судова влада . І то не зараз . Якщо себе там знайшли - навіть тут на форумі є юристи і адвокати , які допоможуть вам як безкоштовно , так і за досить невелику плату . І закарбуйте собі в пам'яті - в нашому випадку , "наш суд - самый гуманный суд в мире" )

Ніхто не приїде. Забудьте про них. Можливо , колись манівео подасть в суд , тому раз в місяць переглядайте сайт судова влада . І то не зараз . Якщо себе там знайшли - навіть тут на форумі є юристи і адвокати , які допоможуть вам як безкоштовно , так і за досить невелику плату . І закарбуйте собі в пам'яті - в нашому випадку , "наш суд - самый гуманный суд в мире" )
Дякую!

Ребят, читаю форму уже более недели. Но, никак не могу понять, как вы справляетесь с нервами. У меня просрочки только неделю. Меня трусит от каждого пропущенного звонка или смс. Стоит на телефоне антиспам. Но, сообщения с угрозами, десятки пропущенных не дают спать нормально. У меня уже нервный тик, руки трясутся и делать ничего не могу. Страшно трубку брать от родственников и знакомых, боюсь, что им уже наговорил много лишнего. Как???? Как вам удается держаться месяцами и годами???? Дайте советы, потому что у меня уже мысли всякие в голову лезут.
вдохните и выдохните!меняйте сим карту и все
вдохните и выдохните!меняйте сим карту и все

чудодейственного рецепта нет ! просто надо переосмыслить ваше понимание ситуации ! изменить уже ничего нельзя а платить их космос это ужас . Главное пережить первые месяцы когда звонят вам и находят окружение . рассказать правду что вы влезли и платить не чем и поручителей нет это просто прессинг, а платить если и собираетесь то когда они предложат что то стоящее и когда будут деньги . если собираетесь платить . сменить Сим, закрыть аккаунты мой сетей спрятать фото. кто то находит многих кто то кошмарили только вас у кого как . как повезет . Я в просрочка с июля начала августа и да по началу реально накрывает и страшно и стыдно и думаешь что это конец всему , но это только кажется! все наладится и со временем вам станет легче и пофиг . не унывайте все будет ок

Подскажите,пожалуйста, у кого нашли коллег по работе или руководство, как они вычисляют? Могут через налоговую реально? Если в анкете вымышленный работодатель и контактные

Подскажите,пожалуйста, у кого нашли коллег по работе или руководство, как они вычисляют? Могут через налоговую реально? Если в анкете вымышленный работодатель и контактные
Находят в основном берез банки, соц сети, ну и другие источники

Подскажите пошли просрочки .пошли звонки.брать трубку с ими общатца или забить х......й.
Забить на них и полный игнор!!!!Не стоит портить себе настроение их пугалками,которые по сути всего лишь попытка вас запугать,наговорить Вам разной фигни.Полный мороз и всё.

У мене з січня прострочки і деколи накриває конкретно. Родичі нависають, чоловік давить, що у нас тепер куча проблем через це. Інколи і жити не хочеться. Але розумію, що я сама винна і самій тепер розгрібатись. Тільки жаль, що я не заробляю міліони, щоб по швидше все закрити і забути

У мене з січня прострочки і деколи накриває конкретно. Родичі нависають, чоловік давить, що у нас тепер куча проблем через це. Інколи і жити не хочеться. Але розумію, що я сама винна і самій тепер розгрібатись. Тільки жаль, що я не заробляю міліони, щоб по швидше все закрити і забути
Це не Ваша 100%вина.
Якщо саме цю провину Ви не відпустите з себе... То будете мучитися далі

Це не Ваша 100%вина.
Думаю відпустити провину не може, бо сім'я та чоловік постфйно нагадують, що ви саміскинула винні. Але так не буває, винні і ви і чоловік і сім'я, треба працювати над стосунками в родині, там корінь проблеми. Адже вам було легше звернутися в МФО ніж до найближчих, значить не всем гаразд в стосунках внутрішньо сімейних (я б порадила звернутися до психолога, вони зараз багато хто онлайн й безкоштовно консультують, допоможуть вам позбутися непотрібного почуття провини й розібратися в ситуації, чому і як все трапилось). Все буде добре

В мене прострочена вже місяць. Я раніше дуже боялася та переживала. А зараз забила на них
Думаю відпустити провину не може, бо сім'я та чоловік постфйно нагадують, що ви саміскинула винні. Але так не буває, винні і ви і чоловік і сім'я, треба працювати над стосунками в родині, там корінь проблеми. Адже вам було легше звернутися в МФО ніж до найближчих, значить не всем гаразд в стосунках внутрішньо сімейних (я б порадила звернутися до психолога, вони зараз багато хто онлайн й безкоштовно консультують, допоможуть вам позбутися непотрібного почуття провини й розібратися в ситуації, чому і як все трапилось). Все буде добре
Ви правильно все написали. Чоловік має бути опорою, тому якби не вистачало коштів то б не шукали їх де інде.

Якщо у вас є карта приватбанку - моліться, щоб її не було у інших. Моїх усіх дістали - а я роблю великі очі вже 3 місяці, мол нічого не знаю.

Я думаю мало тут советовать, всё нужно самому пройти, а советуй не советуй всё у всех по разному, разно достают, разно расказывают, самое главное терпение и спокойствие... там где неделя там и 2, там месяц 1,2,3 и уже год, и нормально...

Це не Ваша 100%вина.
Поговоріть з рідними, вони зрозуміють. Мої мене теж хотіли вбити. А чоловік той взагалі не говорив протягом 1,5 місяця. Зараз усе добре, іноді навіть сміємося з усього цього. Хоча теж деколи накриває. У свої 30 з гачечком я уже вся сива. Зараз прийняла для себе позицію просто мами, дружини, доньки та сестри. Не беріть все близько до серця - воно теж іноді завмирає

Ну що ж, час іде, терміни прострочки ростуть.
Вже по всім шарагам від 2х до 3х місяців.
активність зменшилася, але вони не забули. Смикають контактних. "Слєдоватєль" звонив. Бистрозайм лист присилав з колючим дротом))) Нмалювали овер 40кгрн з 9, які були виплачені пролонгаціями разів 5-6
Ну не виродки?

Всім новачкам. Якщо ви сумніваєтеся зараз(як і я три місяці тому) і в паніці шукаєте де перепозичити, щоб пролонгувати. СТОП!!! Ніяких пролонгацій. Це шлях в ще більшу яму.
Як кажуть, щоб вилізти з ями( в нашому випадку боргової), треба перестати копати для початку.

Я безмежно вдячний форумчанам, а особливо пану Вовку з відомого мультика. Саме його пости таки добили мій мозок, який впирався і хотів все закрити, переосмислити все і зупинитися.
Дякую, друже!
Бо багато хто сумнівається, каже що треба якось їх закривати помаленьку. Це шахраї, не треба платити їм гроші! Нема сумнівів у цьому тепер.

Всім здоров"я і гарного настрою! Прорвемся!

Назад
Угорі