Как вы пришли на наш форум?

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K

Как вы пришли на наш форум?

• Из поиска гугл

Голосів: 162 84.4%
  • Посоветовали

Голосів: 18 9.4%
  • Увидел(а) в Фейсбуке

Голосів: 5 2.6%
  • По рекламе из гугла

Голосів: 7 3.6%

• Усього проголосувало
    192
Вбив текст із смс від кумо (це було на початку березня 2022р), написали, що якщо не оплатити ло кінця дня, то приїдуть озброєні колектори). Натрапив на форум і дізнався, що я не один такий.

У мене 4 річниця 19 травня!!!
Форум повернув мене до життя!!!
Шукала вихід, ґуґлила, і знайшла.
Величезне дякую за терпіння, і друзів яких тут знайшла!

Мама показала,так вже склалося що в неї свої,а в мене свої? треба було вирішувати або жити в паніці і постійному стресі,або жити далі і вирішувати питання почергово. Чесно кажучи форум заспокоїв за що вдячна ? Єдиний мінус ну чого не знайшлися раніше ?

Це, що за чат такий? Цікаво))
Уже не згадаю точно ,у мене їх з того часу ще добавилося ,знаю що дівчина в комментарях порадила вас як досвідченого юриста по кредитним питанням ,і так я зайшла на форум прочитати відгуки )

В Гугле в начале своей истории с кредитами, уже и кредитов почти не осталось, а все равно захожу читаю)) очень пригодились советы бывалых людей

Наверное, у меня меня банально как у многих, гуглил этого астапенко и попал на форум)

А я шукала сараї, де ще було можна взяти крідіти, бо треба ж було сплачувати купу пролонгацій, бо для закриття боргів грошей не було. А пролонгації- звісно, щоб нікому не дзвонили.

Я пам'ятаю, як зайшла сюди і майже цілодобово все читала. Як полегшало- капєц. І ще, коли перестала платити- пішла в магаз і купила !!!продукти!!!, бляха бо не було ні кєра.

Я дуже-предуже дякую тому, хто створив цей форум, адмінам і форумчаним.

Слава Україні!
Слава ЗСУ!
❤️??

Назад
Угорі