Лика29
Читач
- Дописи
- 19
- Реакції
- 15
- Бали
- 2560
Лика29 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я ради неё и пытаюсь руки не опускать и форум изучаю и к судам морально готова. Но как только с ней начинается разговор на эту тему руки опускаются все ниже...А куда це вам хочеться піти?а мама?зараз ви пишете що її нагружають так звані ваші сусіди,і як їй тяжко,а ви подумали як буде мамі тяжко як ви підете кудись там?В мене як і в сотні людей які знаходяться на форумі така ж сама ситуація,теж є сусіди-інваліди які вірять в ,,поручітєльство,,їхнє,є родичі які на кожному кроці обзивають,є знайомі які спиною одвернулись коли біль серце роздирала,але ми всі є тут і живі здорові це головне.От поприкладу сьогодні якісь Вася дзвонив до моїх контактних називався моїм любовніком ????і що він 35см хозяйства свого має???,це просто бомба я ще такого нечула,тількі контактна його незрозуміла чи він себе пропонує як додатковий підробіток чи налякати хотів своїм,,прутіком ???''.Нічого і це переживем,якщо ви тут на форумі значить буде все ок.захочете закривати і будете мати чим,то чекайте зараз будуть самі пропонувати закриття за тіло ???
вот там мозг прочищается довольно быстро(( И все ваши нытье разбивается о глаза людей, которые хотят жить, тянутся изо всех сил!! Расскажите им что вы хотите покончить с собой из за голосов в трубке