Я писала вот по такому шаблону
ТОВ «Споживчий центр»
01032 , м. Київ, вул.Саксаганського, буд.133-А
(ПІБ заявника)
індекс, ……….. обл,
місто……………..,
вул. …………, буд. ……
Немає інших засобів зв’язку
Заява
Згідно статті 1055 Цивільного кодексу України кредитний договір укладається в письмовій формі . Кредитний договір, укладений з недодержанням письмової форми, є нікчемним.
Законодавство України не містить заборони клієнту ТОВ «Споживчий центр» звернутись до останнього з метою отримання копії кредитного договору та довідки щодо погашеної / непогашеної кредитної заборгованості.
Враховуючи вищезазначене прошу мені, (ПІБ) , надати інформацію щодо діючих зобов’язань, відкритих у ТОВ «Споживчий центр», на моє ім’я за наступними паспортними даними: Паспорт: Серія … №….. виданий ……. РВУМВС України в …… обл. …,дата видачі; ідентифікаційний код …….
Пункт 3 статті 1054 Цивільного кодексу України вказує, що особливості регулювання відносин за договором про надання споживчого кредиту встановлені законом.
У разі наявності зобов’язань, прошу надати мені копії відповідних підтверджуючих документів(кредитних договорів тощо).
А також згідно п.1 та п. 2 статті 11 ЗУ «Про споживче кредитування», у разі наявності зобов’язань, прошу
безоплатно надати мені наступну інформацію:
- поточний розмір заборгованості на дату звернення ( в розрізі тіла кредиту, відсотків, можливих нарахованих штрафних санкцій, інших можливих нарахувань, передбачених договором про споживчий кредит);
- розмір суми кредиту, повернутої кредитодавцю;
- виписку з рахунку/рахунків (за їх наявності) щодо погашення заборгованості, зокрема інформацію про платежі за договором, які сплачені, які належить сплатити, дати сплати або періоди у часі та умови сплати таких сум (за можливості зазначення таких умов у виписці);
- оборот коштів на рахунку за період часу за який зроблена виписка з рахунку (з описом проведених операцій);
- баланс рахунку на початок періоду, за який зроблена виписка;
- баланс рахунку на кінець періоду, за який зроблена виписка;
- дати і суми здійснення операцій за рахунком заявника, застосована до проведених споживачем операцій процентна ставка;
- будь-які інші платежі, застосовані до проведених заявником операцій за рахунком, та/або будь-яка інша інформація, передбачена договором про споживчий кредит.
Наголошую, що дане звернення жодним чином не є дією, що свідчить про визнання мною будь-якого боргу чи іншого обов’язку.
Про результати розгляду мого звернення прошу проінформувати мене письмово, надіславши лист за моєю домашньою адресою: (адреса) у строки передбачені Законом України „Про звернення громадян”.
Заявник_________________/ ініціали та прізвище /
« » 2019 року