Как у кого с звонками?

• Автор теми Автор теми Iriska68555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 151
  • Перегляди Перегляди 7K
Та не дзвонили активно. десь раз на півроку дзинь дзинь, а тепер щось активізувалися жорстко. Благо, колеги адекватні. Директор вже написала скаргу в НБУ на тих уродів. В понеділок колективна скарга від колег піде в поліцію з усіма скрінами їх дзвінків.
Вони по всім стареньким активувались, ніби їх дзвінки щось змінять. Тримайтесь?
В мене дозвон був днів 10 і знову тихо

Я лично их звонков не боюсь..но они же окружение шантажируют.Ещё те прохиндеи.Я считаю,вопросы должны решаться сугубо со мной.Я в ответе за свои действия и только я.
Нехай оточення пише скарги. Або не реагує. Іншого способу немає.

Та не дзвонили активно. десь раз на півроку дзинь дзинь, а тепер щось активізувалися жорстко. Благо, колеги адекватні. Директор вже написала скаргу в НБУ на тих уродів. В понеділок колективна скарга від колег піде в поліцію з усіма скрінами їх дзвінків.
Хто саме такий активний? У мене 2 роки та 10 міс по всіх прострочки, дзвінків 15 в тиждень. І лише мені

Такое скотство с людьми творят и всё им с рук сходит, ещё и деньги получают за это...когда уже государство начнет ценить своих граждан,а не петлю затягивать на их шее.

Хто саме такий активний? У мене 2 роки та 10 міс по всіх прострочки, дзвінків 15 в тиждень. І лише мені
Зараз ці Технофінанс, колегам, мені ні і Преміум актив. тільки мені. По трошки пукають ЄАПБ, Довіра, Вендикт. Інші поки мовчать. Фіефорс вліпив ВНН, успішно зніс. Пінг понг з'явився, але то потім- тільки лист прислали. АІА інфінанс вліпили ВНН від Глобала, зніс., чекаю повернення коштів потрачених на юриста. Воюємо потрохи))
Нехай оточення пише скарги. Або не реагує. Іншого способу немає.
Та лиш так. Бо ті кончені не угомоняться.

Зараз ці Технофінанс, колегам, мені ні і Преміум актив. тільки мені. По трошки пукають ЄАПБ, Довіра, Вендикт. Інші поки мовчать. Фіефорс вліпив ВНН, успішно зніс. Пінг понг з'явився, але то потім- тільки лист прислали. АІА інфінанс вліпили ВНН від Глобала, зніс., чекаю повернення коштів потрачених на юриста. Воюємо потрохи))

Та лиш так. Бо ті кончені не угомоняться.
Ви з ними спілкуєтеся?з клоунами мфо
Технофінанс це що за чудо?
Это наверное коллекторы

Это наверное коллекторы
Як на мене, спілкування з ними - невдячна справа. Але це приходить з досвідом. Пам'ятаю ті часи, коли хотіла з усіма домовитись, відповідала на всі дзвінки.

Як на мене, спілкування з ними - невдячна справа. Але це приходить з досвідом. Пам'ятаю ті часи, коли хотіла з усіма домовитись, відповідала на всі дзвінки.
Ви праві на сто відсотків..вони,як оті роботи прицюцткуваті свій текст вичітують.Їм все рівно на те, що ми кажемо

А долго в просрочке? Мои коллегам тоже скорее всего е гроши наяривают
2 роки і 9 місяців.

Это наверное коллекторы
Колектори-дзвонарі. Наглухо відбиті придурки.
Технофінанс це що за чудо?
Калососи-колектори. Але доставучі до жуті. Новенькі. їх зараз розплодилося як г**на.
факторинги от егрошей))
від вошей))))
Ви праві на сто відсотків..вони,як оті роботи прицюцткуваті свій текст вичітують.Їм все рівно на те, що ми кажемо
та це 1000000процентів. То ****** заучки.

У меня звонков 40... MisterCash на автопрозвон поставил..4 дня просрочки,Ccloan молчит,наверное готовят сюрприз в понедельник?правда,от их сюрпризов глаз дёргается,но то такое..
Меня они продали финфорсу и сслоун тоже

У вас прекрасные коллеги , всем бы таких. ?вот так нужно действовать .
Вони по всім стареньким активувались, ніби їх дзвінки щось змінять. Тримайтесь?
В мене дозвон був днів 10 і знову тихо
Как по мне глупость , те кто по году в просрочке уже хрен прогнуться , тут или условия другие нужно предлагать или продавать дальше , ну насрать человеку , звонки ничего не поменяют …

Дзвонять з восьми ранку....Усі в блоку....Хай у церкві дзвонами подзвонять...

Такое скотство с людьми творят и всё им с рук сходит, ещё и деньги получают за это...когда уже государство начнет ценить своих граждан,а не петлю затягивать на их шее.
Ну на телевидении неплохой сюжет можно сделать с этими мфо и телефонным террором , но почему то нет ничего , проплачено всё, глаза у всех закрыты .

А этот финфорс как себя ведёт,истерит или с ними можно решать вопросы?
Пока что не знаю, я на связь не выхожу и от окружения тихо где то как неделю как продали, люди пишут на форуме что можно договориться за тело спустя время. Тела у меня не большые, сслоун 500 гривен, мистеркеш 2000. Вот Талионы бл*и еще те, х*й что получат, пусть посасывают лапу за своими компьютерными столами.

Пока что не знаю, я на связь не выхожу и от окружения тихо где то как неделю как продали, люди пишут на форуме что можно договориться за тело спустя время. Тела у меня не большые, сслоун 500 гривен, мистеркеш 2000. Вот Талионы бл*и еще те, х*й что получат, пусть посасывают лапу за своими компьютерными столами.
О, ещё одни адепты троллей Талионы( так Вам вообще легко решить там вопрос,у меня тела 13 800 в Кеше и 18 600 в Сслоане..
Ну на телевидении неплохой сюжет можно сделать с этими мфо и телефонным террором , но почему то нет ничего , проплачено всё, глаза у всех закрыты .
Каналы принадлежат тем,кто отрывает массово эту муть ...олигархат Украины

Останнє редагування:
Назад
Угорі