Как-то спокойненько сегодня.

• Автор теми Автор теми Boris77
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 2K
І вас з Новим роком!
Всього вам найкращого!!!
Очень приятно. Большое спасибо Вам. Семейного тепла и уюта. Пусть семейный очаг всегда согревает Вас. Когда мы вместе, мы - сила. Ведь мы банда ))))

Очень приятно. Большое спасибо Вам. Семейного тепла и уюта. Пусть семейный очаг всегда согревает Вас. Когда мы вместе, мы - сила. Ведь мы банда ))))
Дякую! Взаємно!!!
Когда мы вместе, мы - сила. Ведь мы банда ))))
"Банда"- круто звучить!)))

Меня то к вечеру фагор достает но один и тот же номер

извиняюся какая конура крысинная?
Гофінгоу
а в гоф сколько просрочка и тело?
2500,майже місяць
I?Що колеги?Якщо вони дадуть зрозумiти що все марно,дзвiнки припиняться дуже швидко.А ще,коли при розмовi Ви просите аби не турбували колег,вони зазначають,що це Ваше слабке мiсце.А якщо зареготати в слухавку та повiдомити,що Вам начхати якось,швидше за все,час на дзвiнки колегам витрачати не будуть.
Я не впевнена,що
I?Що колеги?Якщо вони дадуть зрозумiти що все марно,дзвiнки припиняться дуже швидко.А ще,коли при розмовi Ви просите аби не турбували колег,вони зазначають,що це Ваше слабке мiсце.А якщо зареготати в слухавку та повiдомити,що Вам начхати якось,швидше за все,час на дзвiнки колегам витрачати не будуть.
Ви думаєте,що тоді вони не подзвонять? Я не думаю. Реагувати колеги будуть. У однієї жіночки чоловіка син працює в СБУ. Може їм про це сказати? Чи буде реакція?

Останнє редагування:
Назад
Угорі