Как сейчас ведут себя е гроши в просрочке

• Автор теми Автор теми O272444721
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 215
  • Перегляди Перегляди 19K
Добрий день! 23 числа написали це:

Доброго дня , Ваша заборгованість в компанії Егроши була передана за договором факторингу до Компанії ТОВ ФК Технофінанс

Інформуємо про останню можливість закрити кредит отриманий в компанії Егроши зі списанням відсотків .

63 750,00 борг, закриємо за 17000 грн.,та при
необхідності розбити цю суму на декілька платежів

Пропозиція на жаль, обмежена в часі.

Надалі сума до повернення відповідно буде зростати.
У разі відсутності відповіді будемо розцінювати як "відмова від виконання боргових зобов'язань" - на зазначених умовах максимального списання.
Готові обговорити вирішення цього питання?

Я вже хотів вирішити питання, але змінилися обставини і я почав їх ігнорувати.

Сьогодні пишуть це:

Доброго дня. Від вас оплати не надійшло, вам зафіксована відмова від оплати, до повного погашення 63 750,00, що буде подано до юридичного відділу Ви залишаєтесь серед 5% необов'язкових клієнтів, з якими Компанія буде працювати у судовому порядку, покладаючи при цьому всі судові витрати на позичальника у якості відповідача?

Що думаєте з цього приводу? Що краще відповісти? як у разі чого дізнатися чи подали вони до суду і скільки він ймовірно може коштувати? Майна в мене немає, офіційно непрацевлаштований. Дякую
17000k то тіло?

так, готовий заплатити тіло, тільки не зараз, а просити в них ще часу - себе не поважати)
Продадуть тоді ваш договір КредитПромінвесту скоріше всього. Далі вже будете з ними комунікувати

Я сьогодні на кредит промінвест написав і в кібер поліцію і в нбу

У мене є гроші тихо себе вели можливо із за цього
Надіюсь після кібер і НБУ вони притихнуть

мені і моєму оточенню дзвонили, мені кожного дня наярюють та спроби зняти кошти з карточки, але там завжди нуль тримаю

мені і моєму оточенню дзвонили, мені кожного дня наярюють та спроби зняти кошти з карточки, але там завжди нуль тримаю
можно перевыпустить карту банка что бы не снимали деньги
у меня е гроши были относительно спокойные,часто звонили мне по первах,потом раз позвонили отцу,он их выслушал и послал,после этого звонка я написал им на почту что буду жаловаться в нбу,за звонки третьим лицам,отцу больше не звонили окружающим тоже,на 47 день продали кредит пром инвест,с ними пообщался будем договариваться,но...они звонят через автодозвон вечером раз 20 с разных номеров,поосле взятия трубки,говорит бот что дело будет передано в суд,решите вопрос на лояльных условиях,это не смотря на то что я уже общался с ихним менеджером.

в мене є гроші знімали, спочатку байдуже було бо там був 0. Але коли з'явились кошти то списали все, поплакала, бо мала закрити інший кредит . Звонила, питала чому так, але і так розуміла що не повернуть. Принизилась тільки. Тому краще заблокувати.
Тепер,якщо діло дійде до суда-то списання буде зараховане ,як пролонгація,і тоді важко боротися.

Особо не беспокоили при просрочке, родственникам уж точно не звонили.
Писали периодически и пытались выйти на связь, тело не предлагали.

Может кто в курсе,когда брал у е гроши 9000,в личном кабинете одобрили сумму 10750,после уже прочитал в договоре что 1750 якобы комиссия за составления договора 🤔по факту на карту пришло 9000 грн,так какая тогда сумма тела кредита,не подскажите?

Может кто в курсе,когда брал у е гроши 9000,в личном кабинете одобрили сумму 10750,после уже прочитал в договоре что 1750 якобы комиссия за составления договора 🤔по факту на карту пришло 9000 грн,так какая тогда сумма тела кредита,не подскажите?
10750 по факту

Добрий день! 23 числа написали це:

Доброго дня , Ваша заборгованість в компанії Егроши була передана за договором факторингу до Компанії ТОВ ФК Технофінанс

Інформуємо про останню можливість закрити кредит отриманий в компанії Егроши зі списанням відсотків .

63 750,00 борг, закриємо за 17000 грн.,та при
необхідності розбити цю суму на декілька платежів

Пропозиція на жаль, обмежена в часі.

Надалі сума до повернення відповідно буде зростати.
У разі відсутності відповіді будемо розцінювати як "відмова від виконання боргових зобов'язань" - на зазначених умовах максимального списання.
Готові обговорити вирішення цього питання?

Я вже хотів вирішити питання, але змінилися обставини і я почав їх ігнорувати.

Сьогодні пишуть це:

Доброго дня. Від вас оплати не надійшло, вам зафіксована відмова від оплати, до повного погашення 63 750,00, що буде подано до юридичного відділу Ви залишаєтесь серед 5% необов'язкових клієнтів, з якими Компанія буде працювати у судовому порядку, покладаючи при цьому всі судові витрати на позичальника у якості відповідача?

Що думаєте з цього приводу? Що краще відповісти? як у разі чого дізнатися чи подали вони до суду і скільки він ймовірно може коштувати? Майна в мене немає, офіційно непрацевлаштований. Дякую
Привіт ! А через скільки днів просрочки поступила пропозиція ?

Особо не беспокоили при просрочке, родственникам уж точно не звонили.
Писали периодически и пытались выйти на связь, тело не предлагали.
А через сколько месяцев продали коллекторам?

А через сколько месяцев продали коллекторам?
Вони не продають, бо технофінанс - це їх же шарага.
Яка і кредитує, і факторингом займається.
Метод один і той самий - смс бомбери, телефонні дзвінки, чати в вайбері і т.д.

в мене є гроші знімали, спочатку байдуже було бо там був 0. Але коли з'явились кошти то списали все, поплакала, бо мала закрити інший кредит . Звонила, питала чому так, але і так розуміла що не повернуть. Принизилась тільки. Тому краще заблокувати.
Поставте ліміт інтернет оплат 1 грн,не буде знімати

Назад
Угорі