Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А ну да я забыл. Вы приличная)))Я таким не займаюсь, а от в куток поставлю)))
Звичайно... Ви мали сумніви???А ну да я забыл. Вы приличная)))
вот-вот...а они - вербна недиля...Шашлык люди жарят запах уххх

Че за негатив))? Гоним мысли такие прочь. Я уже давно понял что деньги пидь. А их отсутствие заставляет шевелиться в два раза быстрее. Так что гоните депресить, здоровье важнее@Shanti, Хочеться думати про хороше,але коли вдома нагнітаюча обстановка,то й думки лізуть погані в голову.Яйця буду фарбувати в червоний (в цибулині постійно фарбуємо).Меню буду складати ближче до свята,бо ще немає фінансів,не знаю на що розраховувати))).
Нет я не постую. Я бы и мамонта жареного съел)))вот-вот...а они - вербна недиля...![]()
Натуральний барвник)) Без хімії...@Shanti, Хочеться думати про хороше,але коли вдома нагнітаюча обстановка,то й думки лізуть погані в голову.Яйця буду фарбувати в червоний (в цибулині постійно фарбуємо).Меню буду складати ближче до свята,бо ще немає фінансів,не знаю на що розраховувати))).
Аналогично кстатиShanti, потрибно , но не обязательно...я - не знал , знал про выборы и только...кстати, завтра 1-й раз пойду голосовать , праздник, йоптить -)![]()
Я не буду красить, только побрею

У мене завжди такі Це з прошлого року цього року не зраджую традиціям Крашу всім сестрі маміКарелия, в який колір будете яйця фарбувати??? Я хочу в колір долара, зелений! Чомусь придумала собі так, що буде добрим знаком))