Как прекратить звонки коллекторов по долгам?

• Автор теми Автор теми Светлана
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 142
  • Перегляди Перегляди 10K
Оце варіант, а якщо її легенько водою намочити, вона ж не буде працювати?
Post automatically merged:

Я не переживаю ні за сусідів, ні за знайомих, так як позор із смартівей пережить, а от за маму так!
Расскажите про смартивей? Что они творят кроме того что звонят и шлют смс? Сколько у вас просрочка и как вы справляетесь с ними?

Расскажите про смартивей? Что они творят кроме того что звонят и шлют смс? Сколько у вас просрочка и как вы справляетесь с ними?
рівно на 30 день зробили розсилку контактам родичів та кумів. Потім ще через місяць взагалі всій області хто в мене в телефоні навіть що були підписані типу 111 та при взагалі всим. Ще через пару днів прийшло з невідомого номера в вайбер смс змісту 'ти що вирішила кинути компанію смартівей, ну готуйся' після чого була зроблена розсилка всім по 3 смс. Типу я їх вказувала контактными і будуть перевіряти їх рахунки і. Т. Д. Після всього цього прийшлося їм заплатити так як мене діставали уже всі. Зробили 1000 скидки брала 1000, оплатила 5000. Пролонгаціями також 5000. Кинули вони мене жорстко, хочу написати в Нацком на повернення, але думаю нічого з цього не вийде.

Ничего не творят, не накручивайте. Увидят, что не реагируете на их рассылку, месяца через два предложат списание частичное. Но меня это все равно не устроило, пролонгациями всё выплатила. В итоге тишина.

Було б бажання, а спосіб знайдеться) пошкодьте сімку і купіть нову...
Я "випадково" старий телефон контактної особи упустила і все. Взяла недорогий новий, купила нову сімку. Сама просто не беру трубку. Раніше було по 20 дзвінків, а тепер і смс уже не шлють - смисла нема, як кажуть

рівно на 30 день зробили розсилку контактам родичів та кумів. Потім ще через місяць взагалі всій області хто в мене в телефоні навіть що були підписані типу 111 та при взагалі всим. Ще через пару днів прийшло з невідомого номера в вайбер смс змісту 'ти що вирішила кинути компанію смартівей, ну готуйся' після чого була зроблена розсилка всім по 3 смс. Типу я їх вказувала контактными і будуть перевіряти їх рахунки і. Т. Д. Після всього цього прийшлося їм заплатити так як мене діставали уже всі. Зробили 1000 скидки брала 1000, оплатила 5000. Пролонгаціями також 5000. Кинули вони мене жорстко, хочу написати в Нацком на повернення, але думаю нічого з цього не вийде.
Зря Вы повелись, теперь возвратов от них не дождётесь.

Зря Вы повелись, теперь возвратов от них не дождётесь.
Я це розумію, але пресінг був не з їх уже сторони а зі сторони друзів, родичів, навіть мамі мого кума відправили. І крім дзвінків від них я ще в день приймала по 30 дзвінків від знайомих, їм же не докажеш, що їх ніхто не брав поручителем

Доброго дня, форумчани! В мене реально опускаються руки. Дуже погані думки в голові! Серед усіх незакритих є Кешинський. Дістали всі уже дзвінками і ЄАДР і Пристав. І мене і маму, номер її не вказувала! ЄАДР дзвонять кожного дня, сьогодні взагалі сказали оплатити всю суму до вечора. На реструктуризацію не йдуть із 3000 нарахували 16000 і хочуть, щоб я їхм по 2000 виплачували в місяць. Я то можу і потерпіли, алее шкода маму, вона хворіє, пенсіонерка, а платити все одно нічим. Може в когось є позитивнмй досвід спілкування? Як зробити, щоб вони перестали діставати? Доведена до відчаю.

Шановні друзі по нещастю, через такий період, страху і відчаю, проходили кожен з присутніх тут. Я спішу вас завірити, що він є переломним, після нього наступить період " прозріння". Ви переживете все і зрозумієте, що вам нема чого боятись і, тим більше, нема чого соромитись. Чим скоріше це відбудеться, тим краще для вас. Я впевнена, що через деякий час буду спостерігати, як ви будете давати поради, як не здатись і впоратись з цими негараздами (схожих випадків було безліч)...)) А покищо, не опускайте руки, тримайтеся!!! Все буде добре!!! Не позволяйте голосу з телефонної трубки впливати на вас... Ми господарі свого життя і тільки нам вирішувати, кому повертати борги, за що хвилюватись, кого поважати, а кого послати подалі, даючи зрозуміти, що нічого вони від вас не дочекаються і їхні методи впливу на вас не діють..

Я це розумію, але пресінг був не з їх уже сторони а зі сторони друзів, родичів, навіть мамі мого кума відправили. І крім дзвінків від них я ще в день приймала по 30 дзвінків від знайомих, їм же не докажеш, що їх ніхто не брав поручителем
Адекватным людям и доказывать не надо, они и так знают, что поручитель-тот тот, чья подпись стоит в договоре. А неадекватным зачем что-то доказывать??? То, что они на это ведутся, только их проблемы! Сказали, что пишут мошенники, и всё, зачем биться головой о стенку??? Кому этого мало, кто не верит-идите в полицию, кто вам мешает? Вы лично им денег не должны. Ну в общем, глупо было повестись на поводу чужого мнения. По мне писали женщине, которая у меня в контактах, но я лично с ней не знакома. Так вот ей угрожали, что она будет за меня платить, ну как можно поверить в этот бред??? Она их просто послала и все дела.

Доброго дня, форумчани! В мене реально опускаються руки. Дуже погані думки в голові! Серед усіх незакритих є Кешинський. Дістали всі уже дзвінками і ЄАДР і Пристав. І мене і маму, номер її не вказувала! ЄАДР дзвонять кожного дня, сьогодні взагалі сказали оплатити всю суму до вечора. На реструктуризацію не йдуть із 3000 нарахували 16000 і хочуть, щоб я їхм по 2000 виплачували в місяць. Я то можу і потерпіли, алее шкода маму, вона хворіє, пенсіонерка, а платити все одно нічим. Може в когось є позитивнмй досвід спілкування? Як зробити, щоб вони перестали діставати? Доведена до відчаю.
Позитивний досвід спілкування є. З друзями на вечірці)
Номери блокувати, не розмовляти, читати форум.

Позитивний досвід спілкування є. З друзями на вечірці)
Номери блокувати, не розмовляти, читати форум.
Дякую за пораду)))

Дякую за пораду)))
Ваші поради допомогли мені з Фагором.

Ничего не творят, не накручивайте. Увидят, что не реагируете на их рассылку, месяца через два предложат списание частичное. Но меня это все равно не устроило, пролонгациями всё выплатила. В итоге тишина.
А у вас сколько дней просрочка?

Lilyloop, у Вас ще малі по терміну просрочки, беріть себе в руки , ні в якому випадку не розкисайте!! Все буде хорошо!! Ці чмoшнuкu поки питаються вижать з Вас все що можна. Повірте,далі буде набагато легше!!

Lilyloop, у Вас ще малі по терміну просрочки, беріть себе в руки , ні в якому випадку не розкисайте!! Все буде хорошо!! Ці чмoшнuкu поки питаються вижать з Вас все що можна. Повірте,далі буде набагато легше!!
Хорошо спасибо))))

Хорошо спасибо))))
Ну чесно)))) в мене по просрочках деяких вже пішов міс.7 по термінах, і нічого, і колажі були і підїзд обклеяний, і дзвінки, читаю постійно форум, знаєте,як ото кажуть "Ранок починається з кави", а в мене ранок починається з форуму, і наскільки зараз все переосмислилось і стало проще до неможливого))

Як Вы навчилися з усім цим справлятися?

Кашинський?
Не представляються.директор школи просить договор и назваться а он кричить какой то сихаил и говорит коллектори и бромает трубку и снова звонить.уже в райотделобразования звонили.только столи сестрипрозвучало что надо увольняться.а зачто жить за копеечную пегсию котлрой даже на газ не хватает.втлрлй час ридаю.вихода никакого не вижу.поддкржите хоть словом

Назад
Угорі