Как поступить с ГрошіВсім...?

• Автор теми Автор теми Юлия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 223
  • Перегляди Перегляди 19K
Идите пишите заявление в полицию, не ждите.
І що мені їм сказати,що я взяла кредит пролонгації не робила і тел у них не беру

ну пускай разошлют... успокойтесь..... у вас есть деньги? если нет. пускай рассылают.... всем кто будет предъявлять претензии, говори это я вам написала, нет..... я им ниче не буду платить, так как уже переплатила 9не важно это так или нет, пскай докажут обратное)
Спасибо за поддержку

S90310-161554.webp
S90310-161554.webp

Ось таке він мені пишить,сьогдні трішки по іншому написав,

І що мені їм сказати,що я взяла кредит пролонгації не робила і тел у них не беру

Спасибо за поддержку

S90310-161554.webp
S90310-161554.webp

Ось таке він мені пишить,сьогдні трішки по іншому написав,
С этим и идите, скажите что угрожают, они объяснений не требуют, что и почему.

Підкажіть будь ласка.Тіло у мене 2000пролонгацій не робила,накапало вже 6000 50 днів просрочки.Тел не беру у нікого.Пишуть сьогодні дитині на вайбер і кидають фото друзів і мої фото теж кажуть якщо не оплачу за два дні то зроблять розсилку з інтимом і на стовпи по наклеюють.Я розхвилювалася жахливо,в повній паніці,але я йому не відповіла нічого.Повідомлення кидає по 5 разів ті ж самі.Одного разу то щось ще писав про колекторську компанію палач.Що підкажете.Вони можуть зробити розсилку

Підкажіть будь ласка.Тіло у мене 2000пролонгацій не робила,накапало вже 6000 50 днів просрочки.Тел не беру у нікого.Пишуть сьогодні дитині на вайбер і кидають фото друзів і мої фото теж кажуть якщо не оплачу за два дні то зроблять розсилку з інтимом і на стовпи по наклеюють.Я розхвилювалася жахливо,в повній паніці,але я йому не відповіла нічого.Повідомлення кидає по 5 разів ті ж самі.Одного разу то щось ще писав про колекторську компанію палач.Що підкажете.Вони можуть зробити розсилку

Заблокуйте своі соціальі сіті теж...ну хоча б на деякий час

Привіт) я новенька. Маю теж МФО не одне. Але зараз мені життя недає гроші всім. Звонив один поліцейський як він сказав. Що пробурмотів, незрозуміло. Я головою розумію що це не так. А в душі сумніви. А ще приїжджали до моєї родички в маркет накривали на неї, нагрузили. Її трясло потім. Я її заспокоїла. Але погрози пішли в вайбері від такого собі поліцейського Івана Богуна. Іще прикол в тому, що каже що з обласного центру. Погрожує розправою, що підішле до мене. Знаю, погрози, але як підстрахуватися? Заяву написати? Є і номери. Смс прислало з погрозами, програма виявила Паша Руденко. Дайте будь ласка відповідь. Несплю нормально. Є скрини погроз.

Привіт) я новенька. Маю теж МФО не одне. Але зараз мені життя недає гроші всім. Звонив один поліцейський як він сказав. Що пробурмотів, незрозуміло. Я головою розумію що це не так. А в душі сумніви. А ще приїжджали до моєї родички в маркет накривали на неї, нагрузили. Її трясло потім. Я її заспокоїла. Але погрози пішли в вайбері від такого собі поліцейського Івана Богуна. Іще прикол в тому, що каже що з обласного центру. Погрожує розправою, що підішле до мене. Знаю, погрози, але як підстрахуватися? Заяву написати? Є і номери. Смс прислало з погрозами, програма виявила Паша Руденко. Дайте будь ласка відповідь. Несплю нормально. Є скрини погроз.
Вот со всеми скринами заяву в кибер полицию и по месту прописки в райотдел, статьи уголовки еще ни кто не отменял

Скиньте скріни, телефони, все що маєте.

Заказное убийство стоит раз в 100 больше, чем ты взяла. Выдыхай...

Вот со всеми скринами заяву в кибер полицию и по месту прописки в райотдел, статьи уголовки еще ни кто не отменял
Завтра по возможности хочу поїхати. Дякую) а то думають як із села,то забиті

с записями розговора с смс угрозами идете в отделение увд или в прокуратуру пишешь заевления и к заявлению крепишь аудио записи и смс

Скиньте скріни, телефони, все що маєте.
Сюди?

с записями розговора с смс угрозами идете в отделение увд или в прокуратуру пишешь заевления и к заявлению крепишь аудио записи и смс
Та от запису нема. Я один раз взяла трубку, а не підготувалася до такого. А все інше є

Завтра по возможности хочу поїхати. Дякую) а то думають як із села,то забиті
судя по вашему сообщению они как минимум две три статьи уголовного кодекса нарушили

Сюди?

Та от запису нема. Я один раз взяла трубку, а не підготувалася до такого. А все інше є
в следующий раз включайте диктофон не важно с какого номера вам звонят и смс не удоляйте

Дякую за
Кибер полицию на их сайте можете подать а вот в полицию прийдется ехать
Так, я за кіберполіцію теж думала. І поїду в рв. Розберусь як скинути скрин смс. Там грозяться спалити магазин де я працюю. Щоб хазаїн прирізав мене за кредит. А тіло 1000, два рази платила. Зараз требують 3500

Я теперь пишу все разговоры только и угроз уже стало меньше Если мне чтото не нравиться запись разговора отправляю на офиц почту МФО с припиской что вынуждена буду обратиться в полицию а ещё иногда обрываю им горячие линии Иногда помогает

Дякую за

Так, я за кіберполіцію теж думала. І поїду в рв. Розберусь як скинути скрин смс. Там грозяться спалити магазин де я працюю. Щоб хазаїн прирізав мене за кредит. А тіло 1000, два рази платила. Зараз требують 3500
если спалят магазин то там пол конторы пересажают и в первую очередь владельца и деректоров они это прекрстно понимаю и ничего такого не зделают просто давят на психику со всех сторон вдруг вы или родные испугаются и побегут срочно платить. а вот за такого рода угрозы это тоже подсудное дело

Назад
Угорі