Как поступить с ГрошіВсім...?

• Автор теми Автор теми Юлия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 223
  • Перегляди Перегляди 19K
Мила, хотя я в панику не впадаю проблема з мамою бо та думае що прийдуть і квартиру заберуть.доречі їх не зрозумієш мені в вайбері написали віддай тіло 7000 і розбіжемся сестрі написали щоб за мене віддала 10000 і відстануть а племіннику щоб він за мене віддав 30000 і вони нас залишать в спокої.

Мила, хотя я в панику не впадаю проблема з мамою бо та думае що прийдуть і квартиру заберуть.доречі їх не зрозумієш мені в вайбері написали віддай тіло 7000 і розбіжемся сестрі написали щоб за мене віддала 10000 і відстануть а племіннику щоб він за мене віддав 30000 і вони нас залишать в спокої.
видать племяш больше всех зарабатует )

А я в паніку сьогодні впала все з рук валиться.В такому шоці.Мене найбільше лякає розсилка.Та і мамі я сказала що в мене просрочка так там по одному банкові,щоб не брала тел,вона так і робить.З усюди я видалилась,а от з вк ні,бо доступу не маю,от вони там і накопали

Оце уебіще сьогодні в вайбері моїм батькам таке фото зробила, таке ска написала. Знайду вб’ю cyky. Гроші всім, просрочка 46 днів, і колектори телефонували, але тих я бистро відшив, повсиралися.

Вкладення

• 1C5296B0-F635-453C-8D89-A6C233C7FF83.webp
    1C5296B0-F635-453C-8D89-A6C233C7FF83.webp
    30.6 Кб · Перегляди: 79
Оце уебіще сьогодні в вайбері моїм батькам таке фото зробила, таке с*ка написала. Знайду вб’ю cyky. Гроші всім, просрочка 46 днів, і колектори телефонували, але тих я бистро відшив, повсиралися.
Мені теж вже написали що зроблять розсилку,поки чекаю.

Оце уебіще сьогодні в вайбері моїм батькам таке фото зробила, таке с*ка написала. Знайду вб’ю cyky. Гроші всім, просрочка 46 днів, і колектори телефонували, але тих я бистро відшив, повсиралися.
Имя Лиза Стремная подошло бы ей больше:ahaha:

Написал заявление в полицию на гроши всим, о дальнейшем исходе дела буду писать. Следу знакомый хороший, обещал драть их жестоко.

Написал заявление в полицию на гроши всим, о дальнейшем исходе дела буду писать. Следу знакомый хороший, обещал драть их жестоко.
Так пишіть,дуже цікаво.Сьогодні знов у вайбері писав знову дав срок до завтра,Вже придумав як гроші буде клянчити.Написав що я немаю грошей прокормити дитину і не маю чим заплатити кредит то з дитиною піду до переходу просити милостині,і срок дав до завтра,якщо не оплочу то це скине всім моїм знайомим

Так пишіть,дуже цікаво.Сьогодні знов у вайбері писав знову дав срок до завтра,Вже придумав як гроші буде клянчити.Написав що я немаю грошей прокормити дитину і не маю чим заплатити кредит то з дитиною піду до переходу просити милостині,і срок дав до завтра,якщо не оплочу то це скине всім моїм знайомим
У Вас ещё нормально)

Вот их писанина

Звонит номер 0935334600 некий Георгий Всеволодович частная колекторская компания, название не говорит.

хах)) великолепная... по ней видно, что он а отсталая... таких туда и берут

Мені теж таке обіцяють зробити пopнo і розіслати всім.От цього я і боюсь.Тварі вони
так давно пора соцсети и вайбер поудалять. я все удалил и никаких проблем. балдею от жизни и не парюсь. сегодня вот опять взял кредитик в быстрозайм

Мені теж таке обіцяють зробити пopнo і розіслати всім.От цього я і боюсь.Тварі вони
ну пускай разошлют... успокойтесь..... у вас есть деньги? если нет. пускай рассылают.... всем кто будет предъявлять претензии, говори это я вам написала, нет..... я им ниче не буду платить, так как уже переплатила 9не важно это так или нет, пскай докажут обратное)

Назад
Угорі