Fialka88
Форумчанин
- Дописи
- 514
- Реакції
- 435
- Бали
- 5225
Fialka88 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
во-вот, и я о том же
Я в ИП нашла список банков, в которые исполнитель послал постанову об аресте. Сейчас сужусь, ВП приостановлено. Как думаете, если сейчас открыла счет в банке, куда исполнитель постанову не присылал раньше, не арестуют этот счёт?Так они и оставят письменные улики... Им проще кассу найти тогда...))
Банки у разі відкриття рахунку на ім’я фізичної особи, внесеної до Єдиного реєстру боржників, у тому числі через відокремлені підрозділи банку, або закриття рахунку такою особою зобов’язані у день відкриття або закриття рахунку повідомити про це зазначений у Єдиному реєстрі боржників орган державної виконавчої служби або приватного виконавця. Порядок надання такої інформації та форма повідомлення встановлюються Національним банком України за погодженням із Міністерством юстиції України.
Виконавець не пізніше наступного робочого дня з дня отримання повідомлення зобов’язаний прийняти рішення про накладення арешту на майно та (або) на кошти на рахунках боржника в банках у порядку, визначеному статтею 56 цього Закону, крім випадку, коли на таке майно арешт уже накладено з тих самих підстав.