Как общаться с быстрозайм?

• Автор теми Автор теми YULIYA87
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 8K
А что говорить или отвечать в вайбере
Я так понимаю, это вопрос? )
Лично я начинаю их троллить, на предмет знания русского/украинского языка, часто пишут с граматическими ошибками, калектор например, а не коллектор. Читаю -- ржунимагу.
Троллить знанием законов, этикета. Кому как повезет :) Чаще просто блокирую чтоб не тратить на идиотов время.

Я
Они очень жестко наяривают и угрожають и пеня космос.
Но больше 5 дней в просрочку не попадал. Но за єти 45 дней мозги віносили.
Но больше никому не звонили из родных.

С ними можно договоритьсяч о ресструктораизации. Срок действия договора еще не закончился на даный момент
я пробовала. Сказали платёжная 15 тыс. А уже потом реструктуризацию

Эта мфо и их быстрозайм просто меня убивают. В ПЗ оформила 2000 на 8 платижей по моему по 700 гр каждые 14 дней. Естественно понимала что переплачу х..ву тучу, но вы сами знаете эту ситуацию, когда нужно платить сегодня тдним, то особо не думаешь, что и как ты берешь. В этоге и выплатила 3 платежа по 700 гр. Сейчас просрочка... И блин тетка там такая грозная звонит, что я начинаю терятся и не знаю что ей говорить. Как кто общается с ними?
Скажите, а просить закрыть только тело в Быстрозайм реально????
Post automatically merged:

Напишите им "у вас 2часа, чтобы предоставить мне договор и выписку по счёту о всех поступлениях"

Вы на мой канал подписаны?
Я там разговариваю с такими "грозными тётками" . Вот примерно так с ними и разговаривать. Кто они такие?? Да никто! Вы главное это поймите! На том конце провода сидит чучело, у которого куча проблем по жизни, само в долгах, и пытается заработать себе копейку... Языком... Не поймите меня неправильно. Я в буквальном смысле, без подсмысла.
Подскажите договориться о теле в Быстрозайм можно??? Как???

Скажите, а просить закрыть только тело в Быстрозайм реально????
Post automatically merged:

Подскажите договориться о теле в Быстрозайм можно??? Как???
На форумі є відповіді. Пошукайте,почитайте))))

Шукала, не находжу
Якщо спілкуєтеся з ними то так і кажіть,що є бабло тіль на тіло коли згодні лист-гарантію і вперед,коли не згодні кажіть ок договорюсь з іншими,а через ігнор вони самі пізніше запропонують тіло.

Я теж маю цих відморозків. З тіла три тисячі хочцть вже 18 тисяч. Сказала що готова тіло заплатити. Спілкувалась у вайбері. Так він мені відписав що сьогодні передають справу в національну поліцію моєї області. Щоб я туди дзвонила. Кажу ок, без проблем. Питаю за договір, що хочу побачити. Сказав що договір побачу в суді, всі питання до слідчого....от що тепер їм відповісти? Послати???

А в мене тіло 5900, нарахували 27000, тіпа акцію запропонували заплатити 14000, але протягом 3-х тижнів. Внесла гарантійний платіж 300 грн, але сума не змінилася. Я подумала, що це дууууже жирно для них навіть 14000. Буду стояти на тілі і плюс тих триста, що я заплатила... Дзвонили вчора чоловіку, його брату. Таке плели!!!! Що тіпа я брата за поручителя вказала!!! Такий скандал получився!!! От тепер точно нічого не дам крім тіла. Захотять ще кілька номерочків дам!!!? А взагалі листа в поліцію треба написати погрози і психологічний тиск на третіх осіб, вимагання грошей. І це навіть я в контатних ге вказувала нікого.... От такі cyku!!! Десь читала ніби погоджуються на тіло. Але не можу знайти...

А в мене тіло 5900, нарахували 27000, тіпа акцію запропонували заплатити 14000, але протягом 3-х тижнів. Внесла гарантійний платіж 300 грн, але сума не змінилася. Я подумала, що це дууууже жирно для них навіть 14000. Буду стояти на тілі і плюс тих триста, що я заплатила... Дзвонили вчора чоловіку, його брату. Таке плели!!!! Що тіпа я брата за поручителя вказала!!! Такий скандал получився!!! От тепер точно нічого не дам крім тіла. Захотять ще кілька номерочків дам!!!? А взагалі листа в поліцію треба написати погрози і психологічний тиск на третіх осіб, вимагання грошей. І це навіть я в контатних ге вказувала нікого.... От такі cyku!!! Десь читала ніби погоджуються на тіло. Але не можу знайти...
о, у мене таке саме...вчора у вайбер прислали смс чоловікові і його сестрі. Теж скандала....я в тій родині і так ворог, а тепер то взагалі з'їдять.))) сестра чоловіка то взагалі нігде ніяким боком у мене не вказана. Десь відрили її. Мені тоже акцію пропонували, якщо я внесу половину суми то зупинять нарахування процентів. І ще половину я буду сплачувати поступово. На той час вже було 10тисяч, і внести п'ять тисяч я не мала ні змоги ні бажання. Не з бираюся їм дарувати гроші. Хочуть суду, хай ідуть в суд. А ні то хай все списують

Назад
Угорі