Как коллекторы находят информацию

Вам пираньи мало? ? в настройках конфиденциальности убирайте все галочки ✔️
Ага. Піранья, око бога, хакери які взламують месенджери і крадуть інфу всю. В цьому світі страшно жити стало. Піду мабуть в гори, стану мольфаром.

А я на балкон, покурю
Я кинув 47 днів тому і цим самим зекономив 3055 гривень. Думав відкласти і погасити якусь шарагу, але після того що вони витворили - краще почекаю, а за ці гроші відпочив нормально так кілька вихідних :)

Юристы и не будут решать на досудебном этапе). Не на то они учились.
Захист, Закон, маски эти, шо там ещё.. не юристы разве? Ужас какой, наверное на первой странице форума нада эти темы закреплять, сил моих уже нет?

Я кинув 47 днів тому і цим самим зекономив 3055 гривень. Думав відкласти і погасити якусь шарагу, але після того що вони витворили - краще почекаю, а за ці гроші відпочив нормально так кілька вихідних :)
Я вот не могу, превращаюсь вообще в неадеквата

Крепитесь, ну нельзя же так переживать.
Не могу, как представлю что Витя берет 200 рексов за консультацию по телефону, жаба на удушающий берет
Не поможет...Поверь)
Ну может попробуем, последний раз, пожалуйста ? ?

У вас нет брата ?
Є, 3 штуки. І ні одної сестри, тільки троюрідна одна, яку я знайшов завдяки вероні які їй вислали мою фотку з паспортом. От за це я їм вдячний - таке собі Жди Меня вийшло :)

Угу, там люди просто всі недуже вчені, тому бояться отцього всього. і це робить їх суперлегкими мішенями. Можна наплести шо хату відберуть. Плюс село то замкнута соціальна община, якщо розхитати один стовп - рухнуть всі.
Село це жесть,подзвонили за один кредит,то люди почали ти чому давала мій номер,ти питала,і до них не доходить що вони самі знаходять ті номера
Угу, там люди просто всі недуже вчені, тому бояться отцього всього. і це робить їх суперлегкими мішенями. Можна наплести шо хату відберуть. Плюс село то замкнута соціальна община, якщо розхитати один стовп - рухнуть всі.
Ще питання..в мене прострочки всюди десь близько 2міс але сусіди і рідні активувалися лиш тепер..цікаво їм дзвонили і раніше чи тільки перед продажем всім наярюють?

Останнє редагування:
Назад
Угорі