Как коллекторы находят информацию

Не только коллекторов. Бот в телеге. Плати деньги и ищи любую информацию по любым исходным данным.
Закрывают часто. Но иногда пользуюсь) если надо кого-то на 21 посадить, то просто назови ФИО супруги))))

Не только коллекторов. Бот в телеге. Плати деньги и ищи любую информацию по любым исходным данным.
Та и Досье бот есть) Пошло оно все, тотальный контроль? мне больше нравится плати деньги - помогу с мфо

Я їх років 20 знаю, завжди були такими. Але всяке може бути. Десь комусь дали номер, вони ж агітують людей, ті взяли МФО і дали лівого свідка єгови як контактника, а там гоп і пішло :)
Села они больше всего любят штормить, на сколько я понял

Та и Досье бот есть) Пошло оно все, тотальный контроль? мне больше нравится плати деньги - помогу с мфо
Якщо чесно коли осознав що почнуться прострочки - лишив заявку на одному сайті, не помню якому. Але там таке саме було, плати гроші - допоможу з прострочками. Думав допоможуть. І таки допомогли :) Чувак перетелефонував, сказав що мені глина і типу треба виходити в прострочки, іншого виходу нема. І порекомендував почитати в інтернеті всяке як з цим жити далі. Безкоштовно. Так я і не заплатив гроші шахраям - і форум цей знайшов.

Села они больше всего любят штормить, на сколько я понял
Угу, там люди просто всі недуже вчені, тому бояться отцього всього. і це робить їх суперлегкими мішенями. Можна наплести шо хату відберуть. Плюс село то замкнута соціальна община, якщо розхитати один стовп - рухнуть всі.

аферист), как повезет.
Одно дело, если юрист работает, другое дело мошенники типа псевдоюристов. Вторые ничем не помогут, а только усугубят ситуацию и деньги высосут

Якщо чесно коли осознав що почнуться прострочки - лишив заявку на одному сайті, не помню якому. Але там таке саме було, плати гроші - допоможу з прострочками. Думав допоможуть. І таки допомогли :) Чувак перетелефонував, сказав що мені глина і типу треба виходити в прострочки, іншого виходу нема. І порекомендував почитати в інтернеті всяке як з цим жити далі. Безкоштовно. Так я і не заплатив гроші шахраям - і форум цей знайшов.
Не дал «честным» людям заработать???
Ну ты злодей конечно?

Кажу ж свідки єгови. Ні соцмереж, ні банків, ні офіційної роботи телефони кнопочні, живуть в будинку який їм купила община, записане навіть не на них. Як знайшли? Хрін його знає.
Тоді по прописці...платять податки,пенсійні внеси,все є

аферист), как повезет.
Одно дело, если юрист работает, другое дело мошенники типа псевдоюристов. Вторые ничем не помогут, а только усугубят ситуацию и деньги высосут
Ну ок
аферист), как повезет.
ну мало кто с юристов будет заморачиватся досудебными вопросами. А псевдоюрысты - будут, и маски срывать и шо хочь
та ні я не злий. Цей псевдоюрист сам мені і сказав забити і іти в прострочки. І шукати моральної підтримки в інтернеті.
То он не дожал тебя, стажёр наверное)

Назад
Угорі