Как коллекторы находят информацию

За мене в селі дзвонили сусідам свідкам єгови. У них навіть карт ніколи не було не те що кредитів :), Але якось їх знайшли
Да, действительно, как это они нашли их, если они ваши соседи?)

Тоже удивляюсь… странно конечно
Так і є,я з села і блін всім сусідам подзвонили,а це лише один манифою,що буде далі не знаю
Дальше будет вообще очко) только его размер будет зависить от вашего восприятия к ситуации

Ага, ну в селі всі всім сусіди :) Ці через 8 домів живуть. Інших не знайшли. Поки що. Але думаю все ще попереду. Хоча після розсилки фото з паспортом і погроз лівим людям наробити колажі і просити милостиню - всі вже впевнилися що це шахраї і тупо ігнорять їх.

За мене в селі дзвонили сусідам свідкам єгови. У них навіть карт ніколи не було не те що кредитів :), Але якось їх знайшли. А от маму мою, яка брала речі у розстрочку частенько - не знайшли. Щось на піранью славнозвісну не дуже схоже.
Соц мережі,банки,навіть моб.оператори

Дальше будет вообще очко) только его размер будет зависить от вашего восприятия к ситуации
Ага. Я тільки встиг сказати батькам що погрожували розсилати моє фото з паспортом. І тут на другий день розіслали по селу. Благо вони були попереджені. І все обійшлося малою кров'ю.

Ага, а голос страшный какой)
Ага, как в бочке замаринованные))
ещё и пираньи у них есть…
Та жуть вообще.
А то,что базы данных можно купить занедорого в даркнете, то такое... Ска, продаю все, что угодно!
А сервисы поиска типа Глаз бога. Находит все, что пожелаешь.

Ага, ну в селі всі всім сусіди :) Ці через 8 домів живуть. Інших не знайшли. Поки що. Але думаю все ще попереду. Хоча після розсилки фото з паспортом і погроз лівим людям наробити колажі і просити милостиню - всі вже впевнилися що це шахраї і тупо ігнорять їх.
Ну вот правильно) вы д’Артаньян и все, будьте на коне, а то посмотри, звонят всякие шахраї?

Ага. Я тільки встиг сказати батькам що погрожували розсилати моє фото з паспортом. І тут на другий день розіслали по селу. Благо вони були попереджені. І все обійшлося малою кров'ю.
И шо?
Ну вот что тут такого в фото с паспортом?

Соц мережі,банки,навіть моб.оператори
Кажу ж свідки єгови. Ні соцмереж, ні банків, ні офіційної роботи телефони кнопочні, живуть в будинку який їм купила община, записане навіть не на них. Як знайшли? Хрін його знає.

Та жуть вообще.
А то,что базы данных можно купить занедорого в даркнете, то такое... Ска, продаю все, что угодно!
Стоп, за глаз Бога не знаю) шо ж это то такое то, мы все под куполом и надзором коллекторов?

Кажу ж свідки єгови. Ні соцмереж, ні банків, ні офіційної роботи телефони кнопочні, живуть в будинку який їм купила община, записане навіть не на них. Як знайшли? Хрін його знає.
Община на них кредитов набрала.

И шо?
так отож. Нічого. ну найшли десь. Ну злив якийсь банк. Кредитори ж не погрожують, матом не криють. Банки не опустяться до такого, просто засудять і все. Тому шахраї :)

Та жуть вообще.
Глаз бога здається прикрили в тєлєзі. Сам пробував його коли у відкритому доступі був. Тоді я себе там не міг знайти. А от тепер це простіше простого :)

И шо?
Может они были раньше нормальными? Ой ? по тому и нашли

Стоп, за глаз Бога не знаю) шо ж это то такое то, мы все под куполом и надзором коллекторов?
Не только коллекторов. Бот в телеге. Плати деньги и ищи любую информацию по любым исходным данным.

Может они были раньше нормальными? Ой ? по тому и нашли
Я їх років 20 знаю, завжди були такими. Але всяке може бути. Десь комусь дали номер, вони ж агітують людей, ті взяли МФО і дали лівого свідка єгови як контактника, а там гоп і пішло :)

Глаз бога здається прикрили в тєлєзі. Сам пробував його коли у відкритому доступі був. Тоді я себе там не міг знайти. А от тепер це простіше простого :)
Нет, работает.
Но, скажем, не для всех.

Назад
Угорі