Как долго прозвон?

• Автор теми Автор теми Mits
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 3K

Mits

Форумчанин
Дописи
99
Реакції
34
Бали
3625
Mits не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Как долго у них прозвон?Кому продают и реально ли закрыть на каких то нормальных условиях?Просто за три дня уже достали до живого, жаловалась в НБУ, на горячую линию, но там сказали что помочь не могут.

Mits, Стандартный антиспам на телефоне и блокировка номера работают в разы лучше НБУ и любой "гарячей" линии.
Как только поймут, что вам пофик - отстанут. По другому это не работает.

Mits, Стандартный антиспам на телефоне и блокировка номера работают в разы лучше НБУ и любой "гарячей" линии.
Как только поймут, что вам пофик - отстанут. По другому это не работает.
Ну так, гетконтак работает, третьим лицам звонят, а они уже мне...

Будут вести с ними диалог - не слезут. Объясните им это... Не понимают - ихние проблемы.
В мене вже всю мою історію життя їм "родинонька"виклала)Тепер з них не злазять)В мене в блоці,але я так розумію,до мене менше дзвонять

Передають Алуріі..
Как долго у них прозвон?Кому продают и реально ли закрыть на каких то нормальных условиях?Просто за три дня уже достали до живого, жаловалась в НБУ, на горячую линию, но там сказали что помочь не могут.
Передають Алуріі...ще ті y6людku...Але мене живьйом не взяли....6 неділь прозвона жосткого і злились в норку.....Ніхто не вийшов з ними на звязок....Як тільки хто спитає а що...а де....пиши пропало....Заіпуть до нервового зриву краще блок....

Передають Алуріі..

Передають Алуріі...ще ті y6людku...Але мене живьйом не взяли....6 неділь прозвона жосткого і злились в норку.....Ніхто не вийшов з ними на звязок....Як тільки хто спитає а що...а де....пиши пропало....Заіпуть до нервового зриву краще блок....
Ааа,то обдзвін від них самих,то тільки початок?А через скільки передають,приблизно?І чи Вам пропонували щось путнє перед передачею?

У меня нашли одноклассников и дочку, маме сменила телефон.Дочке уже тоже, но с одноклассниками тяжело, не все понимают.

Ааа,то обдзвін від них самих,то тільки початок?А через скільки передають,приблизно?І чи Вам пропонували щось путнє перед передачею?
В мене маніфою нема...і слава Богу....читала теми по них.......

В мене маніфою нема...і слава Богу....читала теми по них.......
Ну, так сталось ,що в мене є, були ще є-кеш, є-гроші, цих придурків я вже закрила, залишились мани4ю і монетка(це з переляканих)

3 мес. доставали всех, потом предложили закрыть за тело.

Ну, так сталось ,що в мене є, були ще є-кеш, є-гроші, цих придурків я вже закрила, залишились мани4ю і монетка(це з переляканих)
Вы на всех самых конченных идиотов попали((

У меня е гроши и монетка из этого перечня. гаyно гавном погоняет

Вы на всех самых конченных идиотов попали((
І я так само попала на самі кончені і кешбері, євро гроші, є гроші ще не вийшла на просрочку, але ще чучуть залишилося, а маніфою 6 день просрочки тільки, найшли всіх, сирена гримить. Поліція не знаходить так скоро родичів, знайомих та їх телефонів.

І я так само попала на самі кончені і кешбері, євро гроші, є гроші ще не вийшла на просрочку, але ще чучуть залишилося, а маніфою 6 день просрочки тільки, найшли всіх, сирена гримить. Поліція не знаходить так скоро родичів, знайомих та їх телефонів.
У меня мани фо ю нашли только родителей , те им в уши напихали, и все. Больше никого)

Назад
Угорі