Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Доброго ранку, програла суд з кредит кассою. Суд був 27.11. Рішення прийшло тільки вчора , 30 днів в мене є з моменту рішення 27.11, чи з вчорашнього дня? Рішення прийшло в дію та на електронну пошту
Доброго ранку, програла суд з кредит кассою. Суд був 27.11. Рішення прийшло тільки вчора , 30 днів в мене є з моменту рішення 27.11, чи з вчорашнього дня? Рішення прийшло в дію та на електронну пошту
Не защищалась, сейчас нашла адвоката. Что бы пересмотрели дело. В силу вступит 27.12
Она написала заявление, что б ознакомится с материалами, в понедельник ей дадут их. Надеюсь получится, что б заново пересмотрели
Підкажіть, будь ласка, а що це за рахунок такий? На мені просто оформлено ФОП на підприємстві і мені надходить зп, як мій дохід від підпр діяльності, але я не в курсі який саме в мене там рахунок, спец використання чи ні
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.