Как действовать после проигранного суда ?

• Автор теми Автор теми Blackeeys
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K
Теж вийшов на зв'язок з ФІнтратсом , з пропозицією сплатити без ВП, вони на емейл скинули рахунок і все . Чи можна довіряти такому ?

Доброго ранку, програла суд з кредит кассою. Суд був 27.11. Рішення прийшло тільки вчора , 30 днів в мене є з моменту рішення 27.11, чи з вчорашнього дня? Рішення прийшло в дію та на електронну пошту

Доброго ранку, програла суд з кредит кассою. Суд був 27.11. Рішення прийшло тільки вчора , 30 днів в мене є з моменту рішення 27.11, чи з вчорашнього дня? Рішення прийшло в дію та на електронну пошту
Зайдіть на сайт "Судова влада" і подивіться дату.
Дату "оприлюднення"

1734606693445.png

Від цього 30 днів маєте

С адвокатом защищались?
С кредит кассой, конечно, сложновато...

С адвокатом защищались?
С кредит кассой, конечно, сложновато...
Не защищалась, сейчас нашла адвоката. Что бы пересмотрели дело. В силу вступит 27.12
Она написала заявление, что б ознакомится с материалами, в понедельник ей дадут их. Надеюсь получится, что б заново пересмотрели

так, якщо ж у вас не відкритий рахунок з спеціальним використанняи, а в 99 відсотках він в вас не відкритий. тому заблоче всі картки які знайде
Підкажіть, будь ласка, а що це за рахунок такий? На мені просто оформлено ФОП на підприємстві і мені надходить зп, як мій дохід від підпр діяльності, але я не в курсі який саме в мене там рахунок, спец використання чи ні😕

Назад
Угорі