Какие последствия проигранного суда МФО в отсутствии имущества и официального дохода?

• Автор теми Автор теми Алина1985
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 3K
Почалось все с того что срочно нужна была большая сумма на операцию отцу и тут появился крипто брокер который меня уверял что вложив 65000гр я получу в два с половиной раза больше. У меня этих денег не было но так как деньги были очень нужны я взяла кредиты в МФО и меня благополучно кинули. И осталась я с неподьемными для меня долгами. Имущества нет которое можно продать и погасить кредиты, дохода нет всё что было уже продали на лечение. И что с этим всем делать не знаю. Помогите советом, какие все-таки последствия могут быть с проигранным судом.
будут долго висеть аресты на картах, а потом исполнитель может завершить исполнительное в связи с отсутствием денег, имущества.

будут долго висеть аресты на картах, а потом исполнитель может завершить исполнительное в связи с отсутствием денег, имущества.
А часта практика з забороною на виїзд за кордон,не підскажите?

А часта практика з забороною на виїзд за кордон,не підскажите?
зустрічається, часто це практика приватних виконавців
Ні хто ,якщо я розумію окрім тцк ,вам не заборонить виїзд
п.19 ч.3 ст.18 Закону "Про виконавче провадження", раджу ознайомитися на крайній випадок)

п.19 ч.3 ст.18 Закону "Про виконавче провадження", раджу ознайомитися на крайній випадок)
А від державних я так розумію не дуже часто відбувається?
Бо планую їхати за кордон,а поки підготую документи пройде 2 місяці,суд 19 серпня,хвилююсь шоб не влупили виконавче з обмеженям виїзду☹️

Бо планую їхати за кордон,а поки підготую документи пройде 2 місяці,суд 19 серпня,хвилююсь шоб не влупили виконавче з обмеженям виїзду☹️
У нас вільна країна, никто вам не запретит покидать страну.
Если вы конечно не мужчина, у них конституция на паузе.

За більше ніж п"ять років на форумі я зустрічав лише одне згадування форумчанина про проблеми з виїздом.
Через проблеми з кредитами.
А тут понад 30 тис користувачів...
Да і то - в людини проблеми були наскільки пам"ятаю з міграційною службою а не постановами виконавця.
В судовому порядку він "нагнув" таки міграційку.
Не лякайте людей будь ласка.
Заборона (обмеження) виїзду може бути через несплату аліментів, але ніяк не через борги в мфо. Принаймі раніше такого не було і не згадувалось ніким з тисяч боржників присутніх на форумі. Також маю купу знайомих, які при відкритих провадженнях з примусового стягнення спокійно катались і катаються за кордон далі. Окрім звісно чоловіків призовного віку але це вже інша історія.

За більше ніж п"ять років на форумі я зустрічав лише одне згадування форумчанина про проблеми з виїздом.
Да і то - в людини проблеми були наскільки пам"ятаю з міграційною службою а не постановами виконавця.
Заборона (обмеження) виїзду може бути через несплату аліментів, але ніяк не через борги в мфо. Принаймі раніше такого не було і не згадувалось ніким з тисяч боржників присутніх на форумі. Також маю купу знайомих, які при відкритих провадженнях з примусового стягнення спокійно катались і катаються за кордон далі. Окрім звісно чоловіків призовного віку але це вже інша історія.
Заспокоїли,дякую..

Ніхто нікого не лякає. Така практика нажаль є, людина може просто не знати про таку заборону, а під час спроби перетнути кордон виявляється, що заборона є.
Державні також можуть, однак це поки написати до суду, поки розгляне суд, а вони і так ЗП отримають кожен місяць. Приватні виконавці зацікавлені у якнайшвидшому повернені боргу, на то вони і "приватні"

Така практика нажаль є
Можливо дуже поодинока.
Принаймі ніхто з присутніх про таке не чув.
І знову ж - величезна кількість форумчан без проблем перетинали кордон і перетинають.
людина може просто не знати про таку заборону, а під час спроби перетнути кордон виявляється, що заборона є.
Людина може зайти і подивитись які постанови є як в Дія так і в АСВП безпосередньо з ідентифікатором доступу до провадження.
Перед тим як вирушати і маючи відкриті провадження.

Можливо дуже поодинока.
Принаймі ніхто з присутніх про таке не чув.
І знову ж - величезна кількість форумчан без проблем перетинали кордон і перетинають.

Людина може зайти і подивитись які постанови є як в Дія так і в АСВП безпосередньо з ідентифікатором доступу до провадження.
Перед тим як вирушати і маючи відкриті провадження.
Повністю згодна, якби це було постійна практика, це було б видно по форуму

Заблокируют банковские счета, больше никаких в вашей ситуации.
Уже дважды кредит плюс пытались списать с моей карты деньги. У них не вышло только по той причине что их там банально нет

Назад
Угорі