Как действовать после проигранного суда ?

• Автор теми Автор теми Blackeeys
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K
Про рішення про повернення дізналася лише сьогодні, коли на рахунки білого накладено арешт
Рахунки заблоковано. Як написати заяву про розблокування на 14.200? Можна зразок?
А яка була сумма боргу?
Це мабуть у вас був борг в кредит касі?

Як написати заяву про розблокування на 14.200? Можна зразок?

Дякую, а можна зразок заяви ?

Дякую, а можна зразок заяви ?
За посиланням
Screenshot_2024-12-04-22-34-02-211_com.android.chrome-edit.webp

Ні це я зрозуміла ,але якщо це кредитна картка ,яку треба теж оплачувати ,він де не може знімати?
Меня тоже всегда интересовал этот вопрос , если реструктуризация или открытые лимиты которые нужно погашать , то как это всё работает не понятно)

Меня тоже всегда интересовал этот вопрос , если реструктуризация или открытые лимиты которые нужно погашать , то как это всё работает не понятно)
Теж не обізнана .
Але я так зрзуміла якщо мені потрібно погашати карту туди можна класти гроші ,а знімати ні і типу кредитні кошти виконавець не зможе зняти я так розумію

На кредитній карті буде показувати мінус ліміт і мінус борг по ВП.Коли будете вносити платежі на кредитку на якій мінус,то мінус буде зменшуватись,але користуватись грошима не зможете,а коли набирається сума кредитного ліміту,банк,скоріш за все ,зменшить ліміт до нуля. Решта з мінусом,та сума, що по ВП,зникне,коли оплатиться борг по ВП і знімуться арешти
Або ж банківській ліміт спишуть в рахунок погашення боргу по ВП.

На кредитній карті буде показувати мінус ліміт і мінус борг по ВП.Коли будете вносити платежі на кредитку на якій мінус,то мінус буде зменшуватись,але користуватись грошима не зможете,а коли набирається сума кредитного ліміту,банк,скоріш за все ,зменшить ліміт до нуля. Решта з мінусом,та сума, що по ВП,зникне,коли оплатиться борг по ВП і знімуться арешти
Або ж банківській ліміт спишуть в рахунок погашення боргу по ВП.
Спасибо за ответ 🥰

Якщо кредитний ліміт не повністю використаний,то сума з мінусом по ВП буде менша на невикористану суму ліміту . Тобто і по ВП борг і по кредитці. Різні варіанти можливі. Але кредиткою користуватись не вийде ні і одному з них.

Не знаю, все так не просто. На офіційний сторінці апеляційного суду було написано, що справу повернуто. І в той же день суд першої інстанції знову повністю повторив своє рішення

Назад
Угорі