как бороться с манивео

• Автор теми Автор теми Katyamijtyr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

Katyamijtyr

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
25
Бали
158
Katyamijtyr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите , как быть с манивео?
Было тело 17 тыс, плюс проценты , после трёх дней просрочки , насчитали высокий процент за один день в 7 тыс., это на карантине! Списывать не хотят эти проценты!Как быть ?

Уходьте в підпілля. Продадуть таліону, ті потім тіло будуть пропонувати. А взагалі скористайтесь пошуком по форуму. Тем по єнотам безліч.

1599123233464.png

Останнє редагування модератором:
Было тело 17 тыс, плюс проценты , после трёх дней просрочки , насчитали высокий процент за один день в 7 тыс., это на карантине! Списывать не хотят эти проценты!Как быть ?
Нехай начисляють , хто їм не дає. Почекайте трошки. Маніки теж пропонують тіло іноді.Якщо ні, Таліон запропонує. Головне ❄️❄️❄️, побачать що ви не реагуєте, тоді почнуть пропонувати акції. Не можуть же вони Вам сказати в перші дні просрочки, оплати тіло і розійдемося. Треба ж побільше баблішка збить. Не звертайте уваги на їх дзвінки і смс, і очікуйте акцій?

1599126045613.webp

Как у вас сейчас обстоят дела с манивео? У меня тело кредита 13, за два дня лупанули тоже 7 сверху, пока что морожусь, хз чего ждать

Я думаю ігнор а потім як продадуть побачите чи захочете заплатити чи ні...

Скажите, а если в УБКИ по кредиту Манивео пишут Продано, плохо это?

Лиза19990, я написал смотря кому (продан), если онлайн финанс нужно отложить на снос инн. Если талион то забить и забыть.

Назад
Угорі