Din
Форумчанин
- Дописи
- 40
- Реакції
- 27
- Бали
- 5090
Din не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
в смысле тела нет? А зачем было им проплаты делать? Типо сама себе решила что те деньги в сумме уйдут на тело, а проценты сами собой аннулируются?? Ну мы тут конечно все молодцы , раз влипли в это ***, но первое правило -любые деньги какие ты им отправляешь уходят на штраф, потом на проценты и уде потоооом на тело. ??Взяла займ ще в червні 2019. Зараз 7 грудня) скажу таке. Спочатку дзвонять до мене особисто, більше нідокого! Лякають , кричать.... Кажу добре- добре - вечером проплачу , і так місяць. Вони задовбалися дзвонити) кидала їм раз в 10 днів то 100 грн , то 300 , а потім вопше 18 грн, 75 грн)))) кажу , що більше немає)))) потім в липні трошки подобрішала кинула 1000 грн. Перестали дзвонити . Робот раз в тиждень. Потім в серпні набрали , предложили списати % якщо внесу 5000 грн. Але в мене не було грошей. Сума тіла мого кредиту 4300. Нагоріли проценти бешені. Потім 1 вересня заходу в особистий кабінет, там пишеться 8000 для списання , оплатити до 30 жовтня. Тіпа тіло кредита + % . В ітозі, я заплатила тільки тіло кредита 4000 грн. Рано захожу в кабінет штраф!- 13000 , я ахуєла )))) з якого чopтa мені нарахували ? Якщо тіла кредиту немає. З процентів на проценти ))) бред. Звонить ранком [censure] , каже оплатіть 5000 хоть остальное спишемо. Дав трохи часу . Но в мене реально немає грошей, через всі ті кредити ) і в банку не дають. Хотіла сплатити , щоб хоть його закрити , щоб один тягар відпав. Але заїло той факт що тіла ж кредиту немає ! А за що я маю їм платити ? Незнаю що дальше буде