Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И мне такое же....я тоже получаюІ мені прислали "Борг в Качай Гроші. Ми знаємо, що Ви отримуєте соціальну допомогу. Погасіть заборгованість або ми будемо стягувати борг із цих виплат по виконавчому напису. Тел.:044 390 32 90" І я маю ці виплати
Як багато вони знають, оказується.І мені прислали "Борг в Качай Гроші. Ми знаємо, що Ви отримуєте соціальну допомогу. Погасіть заборгованість або ми будемо стягувати борг із цих виплат по виконавчому напису. Тел.:044 390 32 90" І я маю ці виплати
У меня тоже есть Качай гроши . Пока что присылают смс с просьбой оплатить долг. Просрочка дней 20 . А у вас сколько?І мені прислали "Борг в Качай Гроші. Ми знаємо, що Ви отримуєте соціальну допомогу. Погасіть заборгованість або ми будемо стягувати борг із цих виплат по виконавчому напису. Тел.:044 390 32 90" І я маю ці виплати
1рік і 2-3місУ мене теж є Качай гроші. Поки що надсилають смс з проханням оплатити борг. Прострочення днів 20. А у вас скільки?1рік і десь 2-3міс
В цей самий час отримала таке саме смс)Сьогодні прислали смс такого характеру. Звідки в них інформація в душі не чаю. Але з місцем роботи вгадали). Кому ще присилали смс "щастя"? Чи щось подібне, які ваші дії?
![]()
О, то у вас вже стаж непоганий?сильно діставали? Мені смс кожного дня присилають. В вайбер іноді пишуть. Телефонують,але я не розмовляю з ними1рік і 2-3міс
Ні не доставали,писала декілька раз у вайбер,дзвонили... але я сніжинкаО, то у вас Вже стаж непоганий ?сильно діставалі? Мені смс шкірного дня прісілають. У вайбер іноді пишуть. Телефонують, но я не розмовляю з ними