Ка Фактор так яростно названивает

• Автор теми Автор теми Kukollka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 93
  • Перегляди Перегляди 11K
Тело было 1200-а за 2 года накапало 30000?и они за всё это время вам раньше не предложили списание?а то я тоже с ними пока решить не могу.не скидывают,только чуть-чуть...
Мне поначалу также чуть скидывали я игнорил буквально месяца полтора назад предложыли списания меня заинтересовало я закрыл ево

Мне поначалу также чуть скидывали я игнорил буквально месяца полтора назад предложыли списания меня заинтересовало я закрыл ево
У меня там просто тело 3500-за 2 месяца хотят больше 16000.Говорит мы вам скинем до 10000 и платите частями,а я говорю:жду ответ от Нацкома.не знаю что дальше будет,мужик от них теперь звонит постоянно.Но говорят что они жадненькие и %конечно жесть...

У меня там просто тело 3500-за 2 месяца хотят больше 16000.Говорит мы вам скинем до 10000 и платите частями,а я говорю:жду ответ от Нацкома.не знаю что дальше будет,мужик от них теперь звонит постоянно.Но говорят что они жадненькие и %конечно жесть...
Тоже предлагали так же я лично проигнорировал даное предложение

Кому такое приходило? И что вы делали, платили.

да,это полный бред не ведитесь.Мне такая вторая писулька пришла от кредит экспресс)),требуйте полный пакет бумаг о переуступке от них

Спасибо, а требовать это на их юрадрес писать через укр почту. И как правильно писать чтоб прислали документы о переуступки.

Сьогодні звонила одна, навіть не представилась. Коли я сказала що нічого не знаю і буду спілкуватись письмово, то почала вищати. Я просто вибила. Визначник показав: Анджела ка фактор. Хоча ще ніяке повідомлення не приходило про переуступку прав.Чи можливо я щось не зрозуміла

А мне помогать будут. Помощники, мать их. Ну, 20190418_151814.webp уже не знают, какой еще бред написать.

Ось таке прислав фактор на емейл

Вкладення

• Screenshot_2019-05-03-18-33-17.webp
    Screenshot_2019-05-03-18-33-17.webp
    48.5 Кб · Перегляди: 120
Ось таке прислав фактор на емейл
А вже був суд? Вас визнали боржником? Державний (приватний) виконавець порушив виконавче провадження?
Шліть їх подалі дубоголових. Вони ж самі посилаються на закон "Про виконавче провадження". так про всяк випадок пишуть, а раптом ви з тим СМС до прокуратури звернетесь :письмо: А вони цим прикрили свою д**у

Сьогодні отримала листа від фактора, щоб оплатила кредит і з одноі сторони якби опис на майно. Чого ще чекати? Мене ніхто не повідомляв, що продали чи відступили. Чого ще від них чекати і як з ними боротися?

Фактор звонив подрузі, і розповідав що викупляють в Качай гроші мій борг за 1000 грн. (Борг 4500). Типу якщо я не домовлюсь з качай, то будуть трусити по повній. Є телефонна розмова, чи можна кудись звернутись?

Кому такое приходило? И что вы делали, платили.
Клоуны! Розшук? Неизвестно место проживания? ???
Сьогодні отримала листа від фактора, щоб оплатила кредит і з одноі сторони якби опис на майно. Чого ще чекати? Мене ніхто не повідомляв, що продали чи відступили. Чого ще від них чекати і як з ними боротися?
Будут звонить, слать смски, письма, угрожать судом, описью имущества, сообщений о приезде груповушки от "нового" владельца. Ну, вообще все по-другому, не как раньше.
Раньше как было: звонки, письма, смски. А теперь будет все по-другому: звонки, письма, смски.

Останнє редагування:
Мені два дні назад прийшло смс що можна реструктуризувати мій борг. Терміново звоніть. Але я ще не звонила. Screenshot_20190614-080946.webp
Фактор звонив подрузі, і розповідав що викупляють в Качай гроші мій борг за 1000 грн. (Борг 4500). Типу якщо я не домовлюсь з качай, то будуть трусити по повній. Є телефонна розмова, чи можна кудись звернутись?
Мені телефонують раза чотири на день, але тільки роботи. І раз в тиждень лист надходить. Поки нікого не трусили, не погрожували. Хоча продали ім ще в грудні.

Мені два дні назад прийшло смс що можна реструктуризувати мій борг. Терміново звоніть. Але я ще не звонила. Screenshot_20190614-080946.webp

Мені телефонують раза чотири на день, але тільки роботи. І раз в тиждень лист надходить. Поки нікого не трусили, не погрожували. Хоча продали ім ще в грудні.
Не встигають, бідненькі. Мене тільки роботи люблять .але вчора появився новий ,,хотюнчик'' в моєму списку дельта м
Буду шукати інформацію про них

Назад
Угорі