КА Фактор названивает каждые 10 минут

• Автор теми Автор теми Saharok
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 4K
Виня789, а які можуть бути дії?Вони тижні 3 подзвонили і борг. межі передали, а навіщо писати в нацком?Фактору точно платить не збираюсь, да не фактору теж,

Виня789, а які можуть бути дії?Вони тижні 3 подзвонили і борг. межі передали, а навіщо писати в нацком?Фактору точно платить не збираюсь, да не фактору теж,
А якщо в суд подадуть
Чи це тільки налякування такі

Виня789, а навіть якщо і подадуть?Ми в них нічого не брали, які в нас документи?Лист від них про шахрайство?Мені прислали лист, адресований іншій людині, а договір прочитати не можна, бо фарба в них скінчилася, якщо така серйозна кантора подасть до суду, то думаю юристу буде де розгулятися, хоча я поки не зустрічала повідомлень про суди із фактором, подивимось

Виня789, а навіть якщо і подадуть?Ми в них нічого не брали, які в нас документи?Лист від них про шахрайство?Мені прислали лист, адресований іншій людині, а договір прочитати не можна, бо фарба в них скінчилася, якщо така серйозна кантора подасть до суду, то думаю юристу буде де розгулятися, хоча я поки не зустрічала повідомлень про суди із фактором, подивимось
Дякую
Але якщо я дійсно брала кредит і не повернула
Переживаю за це

Виня789, не переживайте, в мене договора з печатками, підписами і клятвами у вічній любові із банками, і я не плачу, а це взагалі жуліки, перевіряю себе на судовій владі та в реєстрі боржників,

Виня789, не переживайте, в мене договора з печатками, підписами і клятвами у вічній любові із банками, і я не плачу, а це взагалі жуліки, перевіряю себе на судовій владі та в реєстрі боржників,
Щиро вдячна

Некоторые факторинговые очень активно начинают звонить первое время после продажи. Фактор один из них. Они вообще противные и доставучие. Просто игнор -лучшее средство.Со временем вообще перестанете обращать внимание на них.
А сколько времени они могут доставать? Примерно *

Фактор по звонкам задрал уже.Оно то все блокируется - но сам факт.Сегодня первый был в 7-10.Думаю поставить переадрисацию на кого то.Пусть помучатся.
По звонкам они по моему одни из самых настырных из калов.Если не самые.

Saharok, так позвоните и вы им через каждые 5-10 минут, я пробовала, сказали что я их достала! Приятненько!!!

Saharok, так позвоните и вы им через каждые 5-10 минут, я пробовала, сказали что я их достала! Приятненько!!!
Да. Да... Треба так і зробити. А то я не знаю від кого вони мені дзвонять!
А Вам від кого вони дзвонять?

Останнє редагування:

Вкладення

• Screenshot_20200721-135421_Messages.webp
    Screenshot_20200721-135421_Messages.webp
    32.1 Кб · Перегляди: 58
Примерно могут и годами доставать.А вот достанут ли,это другой вопрос.
Я имела в виду неделю, месяц таких звонков. Двум контактам они звонят с 7:40 и то каждые 3 минуты то каждые 10 то через 30 минут, сколько это может продолжаться? Я звоню на гарячую линию с ними договориться, они мне говорят "Вам перезвонит специалист" и тишина.....

Sashaaaa, а хрен их знает,сколько могут звонить,мне на работу с начала недели плотно так, целыми днями,надеюсь,скоро утихнут,а Вы не звоните им,и людей просите потерпеть

Я имела в виду неделю, месяц таких звонков. Двум контактам они звонят с 7:40 и то каждые 3 минуты то каждые 10 то через 30 минут, сколько это может продолжаться? Я звоню на гарячую линию с ними договориться, они мне говорят "Вам перезвонит специалист" и тишина.....
Без понятия.У нас тут есть один экстрасенс.Возможно ,он подтянется и чем то поможет нам.

Сьогодні також так почали звонити
Скільки днів продовжувався цей терор цілий день?

Назад
Угорі