КА Фактор. Коллекторы. Отзывы должников, поручителей

Комусь приходило? Черговий розвод? Щось напрягло мене...
Канешно напрягает безсмисленность их действий - прочитайте внимательно : виконавчий напис нотаріуса -аивиданий судом. У нас шо суди вже виконавчі написа нотаріуса роблять? Ідіоти одним словом. Іх основна задача вибить Вас з стану рівноваги. Пропоную кожному кого лякають папірці-уважно іх перечитайте -одразу попустить. А ще "учите матчасть"-виконавчий напис нотаріус може робити на документі який беззапепечно доводить наявність боргу. Чи Кредитор має з вами договір по якому ви вмзнаете суму заборгованості?

Долго молчали. Выдали...!!! На дату обратите внимание.
Фсе, долг можно не погашать. Вы не успели. Они его Вам прощают. Надо было поторопиться.
Узнаю злое..учий Профит Капитал, бомжи-попрошайки)) Они даже бумагу не могут нормальную отправить)

Все пропало!!!!

Вкладення

• фактор 26.02.webp
    фактор 26.02.webp
    22.1 Кб · Перегляди: 95
Майкредит меня продал в январе Фактору.Тело 3200, а хотят почти 12000.Кто с ними имел дело?Можно договориться?? А что,если написать в минкомфин?

Майкредит меня продал в январе Фактору.Тело 3200, а хотят почти 12000.Кто с ними имел дело?Можно договориться?? А что,если написать в минкомфин?
Пишіть на майкредит в нацком,але вкажіть що передали фактору. Я писала,то майкредит дали відповідь листом по заказу,що я як постійний клієнт отримала знижку. Залишили тіло і відсоток до просрочки. Але вже два місяці чекаю від фактору гарантійний лист з мокрими печатками і підписами. Головне маю на руках лист від нацкому і майкредит. Удачі!!!!!

Пишіть на майкредит в нацком,але вкажіть що передали фактору. Я писала,то майкредит дали відповідь листом по заказу,що я як постійний клієнт отримала знижку. Залишили тіло і відсоток до просрочки. Але вже два місяці чекаю від фактору гарантійний лист з мокрими печатками і підписами. Головне маю на руках лист від нацкому і майкредит. Удачі!!!!!
Я тількт вчора написала....лишилося чекати!Дякую!

Як довго ви чекали після звернення списання???

Перевірте поштову скриньку. Чи прийшло повідомлення від нотаріуса про стягнення БОРГУ перед ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ» з Вашого майна. 0445851055 Вот такое смс пришло сегодня. Только вот с имущества одно комнатная квартира, где прописана я с двумя детьми(

Перевірте поштову скриньку. Чи прийшло повідомлення від нотаріуса про стягнення БОРГУ перед ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ» з Вашого майна. 0445851055 Вот такое смс пришло сегодня. Только вот с имущества одно комнатная квартира, где прописана я с двумя детьми(
Профіт капітал - це чиї колектори?

Долго молчали. Выдали...!!! На дату обратите внимание. Переглянути вкладення 4391
Долго молчали. Выдали...!!! На дату обратите внимание. Переглянути вкладення 4391
Сегодня мне тоже такое пришло. Выбросила его в мусорку.

Останнє редагування:
Цікаво, яка саме картка. У мене три картки у різних банках:rofl:

Вкладення

• _20190228_133503.JPG
    _20190228_133503.JPG
    40.9 Кб · Перегляди: 43
Пришло сообщение, что сегодня до конца дня должна поступить вся сумма долга, с 3000 насчитали 11000. Просрочка с декабря.Будут просто звонить или ждать чего-то хуже

Обещают 7 марта приехать, пообщаться вживую

Назад
Угорі