Івано-Франківськ та область є хтось ???

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 699
  • Перегляди Перегляди 34K
От скільки вже читаю форум, основне, чого бояться люди - це дзвінки рідним, друзям, сусідам! Саме цим страхом керуються МФО і колектори...але от одного не можу зрозуміти, чого вони доб'ються тим, що від людини всі відвернуться??? Мені от, до прикладу ніхто не сказав "Ой в тебе проблеми, такі борги, давай позичу і ти віддаш, щоб вони відчепились!"
Ну ніхто й не позичить... По перше треба ще мати звідки щоб позичити,а по друге бажання зичити..

Kristinadg, я теж не маю в кого зичити,щоб закрити й забути.. якось стараюсь сам вийти з цього багна з найменшими витратами :beach:

Ну ніхто й не позичить... По перше треба ще мати звідки щоб позичити,а по друге бажання зичити..

Kristinadg, я теж не маю в кого зичити,щоб закрити й забути.. якось стараюсь сам вийти з цього багна з найменшими витратами :beach:
Аналогічно)Все в нас вийде:)

Kristinadg, як казав наш рапавий бджоляр :ahaha: разом нас багато - нас не подолати!!!
Добрий день.Я також із Іванофранківської обл.Косів.Так само вляпалась прострочка поки що по манібум,а всього мфо 17 шт.як вилізти з цього гі@@а,уяви не маю...

Добрий день.Я також із Іванофранківської обл.Косів.Так само вляпалась прострочка поки що по манібум,а всього мфо 17 шт.як вилізти з цього гі@@а,уяви не маю...
Я в принципі думав,що найкращий вваріант--це перекредитування в банку... Але не хочуть ні перекредитування робити,т.б. на МФО,ні кредит дати...

Tasia, не знаю ще наскільки в мене хватить терпіння й фінансів на плаву триматись...

Kristinadg, як казав наш рапавий бджоляр :ahaha: разом нас багато - нас не подолати!!!
Щось покищо нас не густо з обл.,а може не хочуть признаватись.

Я в принципі думав,що найкращий вваріант--це перекредитування в банку... Але не хочуть ні перекредитування робити,т.б. на МФО,ні кредит дати...

Tasia, не знаю ще наскільки в мене хватить терпіння й фінансів на плаву триматись...
А які у вас мфо?у мене манівео,алекс,майкредит,кешап,екеш,гроші всім ,кредітон,бистрозайм,дінеро,

А які у вас мфо?у мене манівео,алекс,майкредит,кешап,екеш,гроші всім ,кредітон,бистрозайм,дінеро,
Та добре, що не густо:) Всім говорю щоб навіть не пробували зв'язуватись з цими шакалами!

Я це також думаю,як має бути далі,як почнуть трясти рідню сусідів отоді буде ж@па(

Я це також думаю,як має бути далі,як почнуть трясти рідню сусідів отоді буде ж@па(
Я іншим разом думаю добреб віддати,але,бо чим дальше в ліс тим більшеидров,подивіться в ютубі програма радар,вчора на newsone показували.

У Вас по всім прострочення? Хай трясуться,як зможуть... Включається режим окуня,що типу шахраї та аферисти :ahaha: . Татові моєму вже звонили з Оптима,я сказав,що брав колись в банку,банк тріснула й ці вимагають гроші. Та й все :)

У Вас по всім прострочення? Хай трясуться,як зможуть... Включається режим окуня,що типу шахраї та аферисти :ahaha: . Татові моєму вже звонили з Оптима,я сказав,що брав колись в банку,банк тріснула й ці вимагають гроші. Та й все :)
Ні ,поострочка тільки манібум покищо,ну і щебудуть так як грошей немає то це не минуче,якщо з однієї компанії дзвонять то так можна морозитись,а якщо по всіх 17 піде і почнуть звідусіль дзвонити,як тоді пояснювати?

Хелоу товариші по нещастю. Ви, як ніхто розумієте місцевий менталітет. Не знаю як у вас, а у мене в селі кредит - то шось таке позорне і на крайній випадок на термінову операцію. Чоловік ще не в курсі. Не знаю, як відреагує але не обрадується - це точно. Дотепер була любов, повага і гармонія, а як буде після цього - невідомо. Якщо буде нависати - лахи на пахи, махну до поляків аби було на папіроси і кусник хліба. Бо ще і його слухати мені вуха зів'януть. Закривати не планую бо не маю чим. Хіба Приват буду тягнути, там поки всьо чотко і сума посильна.

Хелоу товариші по нещастю. Ви, як ніхто розумієте місцевий менталітет. Не знаю як у вас, а у мене в селі кредит - то шось таке позорне і на крайній випадок на термінову операцію. Чоловік ще не в курсі. Не знаю, як відреагує але не обрадується - це точно. Дотепер була любов, повага і гармонія, а як буде після цього - невідомо. Якщо буде нависати - лахи на пахи, махну до поляків аби було на папіроси і кусник хліба. Бо ще і його слухати мені вуха зів'януть. Закривати не планую бо не маю чим. Хіба Приват буду тягнути, там поки всьо чотко і сума посильна.
Ну тримайтесь)Чоловікові розкажіть, поясніть, що ці МФО - аферисти, які після першого ж кредиту пробують затягнути в грошову яму, що залякували і Ви бралт, щоб віддати попередні...і тут до речі ні слова брехні!!! Мені от пропонували "Візьміть інший кредит, щоб пролонгувати або закрити в нас, а наступного місяця будете платити той" я сміюсь і кажу, що мені вже не дають, а це "чудо" каже "Тоді попросіть когось з рідних або друзів, щоб взяли в нас, ще й гроші заробите, в нас є акція *Приведи друга*" Я просто в шоці!!! Попробуйте натравити його на ці кантори, опишіть всі найгірші методи іх роботи і чого так довго не признавались!!!

Скільки їх у Вас

Олечка, 11+Приват. В общій сложності тисяч 80 те, що винна на нинішній день (но це ще не доказано чи я винна :nonon:). Гроші я проїбала, на роботі не роблю і не планую. Якось так

А ви також з ів.франк.обл.?Мій,чоловік також не знає,що буде в шоці як дізнається це ще слабо сказано(добре що ви можете махнути за бугор,мені не виходить 4 дітей сама менша 11 місяців)так що чекаю...

оловікові розкажіть, поясніть, що ці МФО - аферисти, які після першого ж кредиту пробують затягнути в грошову яму, що залякували і Ви бралт, щоб віддати попередні
Ахах. Він скорше повірить у те, що Земля плоска ніж те, що мене хтось може залякати. Та ясно, прийдеться розказати правду. Я хотіла як краще, а получилося як завжди. Реально вірила, що вигребу. Я й тепер вірю, що буде той день (не нині, то завтра), що мені ці суми будуть як сємочки.

Tasia, так, з області, з села. У вас яка ситуація, які суми, які просрочки?

4 дітей не хухри-мухри.

Ахах. Він скорше повірить у те, що Земля плоска ніж те, що мене хтось може залякати. Та ясно, прийдеться розказати правду. Я хотіла як краще, а получилося як завжди. Реально вірила, що вигребу. Я й тепер вірю, що буде той день (не нині, то завтра), що мені ці суми будуть як сємочки.

Tasia, так, з області, з села. У вас яка ситуація, які суми, які просрочки?

4 дітей не хухри-мухри.
Поки що прострочка по манібум 17 днів,смс по 5 на день,дзвонять не часто покищо,але з лютого будуть прострочки пр всіх 17мфо,навіть не знаю до чого готуватись(якщо більш ближче знайомитись можна в л.с. писати,я також з села,косівський рн.

Tasia, готуйтесь до телефонного тероризму і посівного сезону. Сімкарту поміняйте, картку на яку брали кредити, помідори й перець посійте в кінці лютого. Якось так. Якщо не маєте чим платити - не платіть. Хочете - беріть трубку й кажіть, що грошей нема й не буде, не хочете - не беріть. Ну й в соцмережах само собою наведіть порядок.

Tasia, готуйтесь до телефонного тероризму і посівного сезону. Сімкарту поміняйте, картку на яку брали кредити, помідори й перець посійте в кінці лютого. Якось так. Якщо не маєте чим платити - не платіть. Хочете - беріть трубку й кажіть, що грошей нема й не буде, не хочете - не беріть. Ну й в соцмережах само собою наведіть порядок.
Ой не знаю шо це буде?А хто у вас самі за@бисті?

Назад
Угорі