Incaso что то новое?

• Автор теми Автор теми Elisson
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 4K

Elisson

Форумчанин
Дописи
101
Реакції
79
Бали
343
Elisson не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кто-то сталкивался с "INCASO"? Предлагают по хорошему решить вопрос с быстозаймом.

О, мені теж писали. Культурно навіть і з більш-менш норм умовами, але не хочу платити 2 тіла... А в вас що пропонують?

Elisson, только что была тема ЦБЗ Інкасо
Ваша чем-то кардинально отличается?

Elisson, только что была тема ЦБЗ Інкасо
Ваша чем-то кардинально отличается?
Извиняюсь, не увидела)
О, мені теж писали. Культурно навіть і з більш-менш норм умовами, але не хочу платити 2 тіла... А в вас що пропонують?
Мне написали чтобы я оплатила первый взнос и получила скидку на %

Останнє редагування:
Извиняюсь, не увидела)

таке саме смс, при спілкуванні виявилось оте що вище

таке саме смс, при спілкуванні виявилось оте що вище
Я с ними не говорю, пока не вижу смысла. Я больше всего переживала за звонки близким, соседям и всем кого знаю. Но шараги уже и так всех обзвонили.

Я с ними не говорю, пока не вижу смысла. Я больше всего переживала за звонки близким, соседям и всем кого знаю. Но шараги уже и так всех обзвонили.
Теж переживаю за те все, але маю підозру що Інкасо не дзвонить. Бо в багатьох БЗ побушували і заспокоїлись, а потім продали арго. А в них схема: спочатку самі, потім Інкасо, а потім Арго. От і хотіла зібрати інфи на форумі щоб зрозуміти чи мої підозри не безпідставні

Вони ж потім затихають?
Впевнена що більшість людей (та яка вся така чесна і не знає про форум) платить всі їх гіганські відсотки, так що грошей в них ще на пару Арго вистачить

Вони ж потім затихають?
пару месяцев..дольше вряд ли. мфошки этим звонилкам же должны откат платить...чем дольше безрезультатного обзвона, тем меньше мфшке смысла продолжать сотрудничество с калами
Впевнена що більшість людей (та яка вся така чесна і не знає про форум) платить всі їх гіганські відсотки
:rolleyes:видимо да.раз бизнес прибыльный, видимо, платят.

пару месяцев..дольше вряд ли. мфошки этим звонилкам же должны откат платить...чем дольше безрезультатного обзвона, тем меньше мфшке смысла продолжать сотрудничество с калами

:rolleyes:видимо да.раз бизнес прибыльный, видимо, платят.
Радує, БЗ якийсь тихий, або я його вже на фоні 1+ години наярювань кк не помічаю…

ну они же инкасо передали...

кк - кредит касса? эти идиотики, да...
Ой, Інкасо тихі…
А Кредит Каса прям активізувалась, раніше 2-3 дзвінка в день. Вчора написав якийсь валянок в вайбер що вони мені не наярюють бо моя справа в нього і який він молодець ?

Назад
Угорі