Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Извиняюсь, не увидела)
Мне написали чтобы я оплатила первый взнос и получила скидку на %О, мені теж писали. Культурно навіть і з більш-менш норм умовами, але не хочу платити 2 тіла... А в вас що пропонують?
Мне написали чтобы я оплатила первый взнос и получила скидку на %О, мені теж писали. Культурно навіть і з більш-менш норм умовами, але не хочу платити 2 тіла... А в вас що пропонують?
таке саме смс, при спілкуванні виявилось оте що вищеИзвиняюсь, не увидела)
Мне написали чтобы я оплатила первый взнос и получила скидку на %
Мне написали чтобы я оплатила первый взнос и получила скидку на %
Я с ними не говорю, пока не вижу смысла. Я больше всего переживала за звонки близким, соседям и всем кого знаю. Но шараги уже и так всех обзвонили.таке саме смс, при спілкуванні виявилось оте що вище
Теж переживаю за те все, але маю підозру що Інкасо не дзвонить. Бо в багатьох БЗ побушували і заспокоїлись, а потім продали арго. А в них схема: спочатку самі, потім Інкасо, а потім Арго. От і хотіла зібрати інфи на форумі щоб зрозуміти чи мої підозри не безпідставніЯ с ними не говорю, пока не вижу смысла. Я больше всего переживала за звонки близким, соседям и всем кого знаю. Но шараги уже и так всех обзвонили.
арго не могут купитьа потім продали арго.
цбз инкасо не могут купитьІнкасо
А, точно. На продзвін передали. Правильно?арго не могут купить
цбз инкасо не могут купить
инкасо финанс могут купить
? ? ?А, точно. На продзвін передали. Правильно?
Які вони не економні ?? ? ?ага. и на смс-спамминг
это пока чтоЯкі вони не економні ?

Вони ж потім затихають?это пока что![]()
пару месяцев..дольше вряд ли. мфошки этим звонилкам же должны откат платить...чем дольше безрезультатного обзвона, тем меньше мфшке смысла продолжать сотрудничество с каламиВони ж потім затихають?
Впевнена що більшість людей (та яка вся така чесна і не знає про форум) платить всі їх гіганські відсотки
Радує, БЗ якийсь тихий, або я його вже на фоні 1+ години наярювань кк не помічаю…пару месяцев..дольше вряд ли. мфошки этим звонилкам же должны откат платить...чем дольше безрезультатного обзвона, тем меньше мфшке смысла продолжать сотрудничество с калами
видимо да.раз бизнес прибыльный, видимо, платят.
ну они же инкасо передали...Радує, БЗ якийсь тихий, або я його вже на фоні 1+ години наярювань кк не помічаю…
Ой, Інкасо тихі…ну они же инкасо передали...
кк - кредит касса? эти идиотики, да...
всё правильно, отчёт надо держатьВчора написа якийсь валянок в вайбер що вони мені не наярюють бо моя справа в нього і який він молодець ?

Пф....их на фоне других даже не слышно... плохо работают)))А, точно. На продзвін передали. Правильно?
Аж 1 смс про передачу, 2 рази дзвонили і 1 смс… слабо, слабоПф....их на фоне других даже не слышно... плохо работают)))