iCredit вопросики

• Автор теми Автор теми Влад*
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 3K
так они дождались полицию получается? а после этого кто то из вас написал заявление. Вот теперь подробнее расскажите кто написал и что написал в этом заявлении
Я написала заяву про вимагання, і в заяві просила встановити цих осіб, які приїхали, їхнє прізвище, ім'я, і їхні повноваження, на основі чого вони приїхали. Чоловік напис заяву, не знаю, як правильно написати, що вони порушували громадський порядок, сигналили,

Я написала заяву про вимагання, і в заяві просила встановити цих осіб, які приїхали, їхнє прізвище, ім'я, і їхні повноваження, на основі чого вони приїхали. Чоловік напис заяву, не знаю, як правильно написати, що вони порушували громадський порядок, сигналили,
а, то есть вы оба написали заявления, а барышни сидели в машине и ждали? полиция к ним не подходила?

А вони дочекалися поліцію? Давали їм якісь пояснення?

Чоловік вийшов до них, по нормальному сказав, якщо як що вони хочуть грошей, нехай звертаються до суду, і сказав щоб вони їхали назад звідки приїхали,і пригрозив, що визве наряд поліції,вони почали сигнали, і хамити, хоча були дівчата, тоді він своєю машиною перекрив їм дорогу, і чекав поки приїде поліція,
Screenshot_2020-04-15-19-58-48-386_com.viber.voip.png
А можно еще фото девчат выложить которые приехали?

А девчата вам зачем отлавливать будете?
Ну если страшные,то нет
Я тебе могу дать адрес их отделения, где сидят мальчики и девочки, которые ко мне приезжали три раза...)))
Кинь в личку.Будет скучно займусь ими

А можно еще фото девчат выложить которые приехали?
Нажаль не має фото дівчаток, двоє взагалі не виходили з машини, сиділи в масках, а та що була за кермом, коли вийшла дочка би зробити фото машини, розвернувся і кричала що, її не можна фотографувати, що це не законно
а, то есть вы оба написали заявления, а барышни сидели в машине и ждали? полиция к ним не подходила?
Коли, поліція приїхала, вийшла одна баришня на, яка була за кермом, її покликали в машину, вона писала пояснення, і як з'ясувалося, також написала заяву на чоловіка, що він загородив їм виїзд
Вони не змогли виїхати, чоловік загородив їм виїзд своєю машиною, так одна з них писала пояснення, завтра постараюсь приїхати у відділок, дізнатися, чи мою заяву зареєстровано
Скажіть я можу вам написати в лічку,?

Останнє редагування:
Назад
Угорі