JordanoBruno
Форумчанин
- Дописи
- 35
- Реакції
- 19
- Бали
- 283
JordanoBruno не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тіло 25к, закриваю двома платежами по 5к і потім тілом
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доставали рідних?У мене 77 днів, розбили тіло на платежі
Вполне возможно очень много форумчан закрывали кредит+ за тело и многим даже разбивали тело на платежи так что просто морозтесь и все скорее всего предложение за тело будетДоброго дня. 28 днів просрочки, чи можливо з ними домовитись за тіло. На листи відповідають, що договором не передбачувано оплати за тіло. Тіло 3600, загальна сума 8730. Чи реально з ними домовитися?
Один раз звонили до чоловіка, я пригрозила заявою до НБУ, вони вибачались і більше не звонили. Потім придлагади часткове списання, потім тіло одним платежем, а щас уже оплата тіла на 5 частинДоставали рідних?
Домовитись - ні. Чекайте в особистому кабінеті пропозиції оплати чисто тіла або тіла на платежіДоброго дня. 28 днів просрочки, чи можливо з ними домовитись за тіло. На листи відповідають, що договором не передбачувано оплати за тіло. Тіло 3600, загальна сума 8730. Чи реально з ними домовитися?
У вас велика сума заборгованносты?Один раз звонили до чоловіка, я пригрозила заявою до НБУ, вони вибачались і більше не звонили. Потім придлагади часткове списання, потім тіло одним платежем, а щас уже оплата тіла на 5 частин
14000У вас велика сума заборгованносты?
У мене 3600, надіалог не ідуть 29 днів просрочки. Не знаю що від них чекати
Не ведіть з ними діалоги. Пропадіть на місяць мінімум, потім перевіряйте кабінет разок в тиждень. Чесне слово, це саме дієве зараз на вашому етапі)У мене 3600, надіалог не ідуть 29 днів просрочки. Не знаю що від них чекати
через який час вийшли на тіло?Были у них просрочки, один раз успел закрыть за тело, второй раз продали в какую-то контору и уже с ними решал вопрос, но тоже за тело.
Близько 3-х місяцівчерез який час вийшли на тіло?
дякую, мені запропонували за півтора місяці, 14 000 борг - зараз не до них правда. Було б зручно якби розбили на частини. Читала що теж можуть. Але тут вони не пішли назустріч.Близько 3-х місяців
Лупайте цю скелю)дякую, мені запропонували за півтора місяці, 14 000 борг - зараз не до них правда. Було б зручно якби розбили на частини. Читала що теж можуть. Але тут вони не пішли назустріч.
В пятницу позвонили, договорились до 22.10.24 произвести оплату за тело кредита двумя платежами и проценты спишут.Не ведіть з ними діалоги. Пропадіть на місяць мінімум, потім перевіряйте кабінет разок в тиждень. Чесне слово, це саме дієве зараз на вашому етапі)
Они сейчас лояльные максимально и на большее количество платежей разбивают и даже иногда соглашаются меньше чем за тело закрыть надеюсь закроете и забудете про них как про страшный сонВ пятницу позвонили, договорились до 22.10.24 произвести оплату за тело кредита двумя платежами и проценты спишут.
Спасибо за поддержку. Я тоже на это надеюсьОни сейчас лояльные максимально и на большее количество платежей разбивают и даже иногда соглашаются меньше чем за тело закрыть надеюсь закроете и забудете про них как про страшный сон