І знову Credit Plus. Чи запропонують оптимальні умови погашення заборгованості по кредиту?

• Автор теми Автор теми Domasias1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 4K

Domasias1

Форумчанин
Дописи
147
Реакції
82
Бали
343
Domasias1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, протермінування 47 днів.
Пропонували недавно за тіло, два раза, но грошей не було, зараз зайшов в особистий кабінет, пропонується реструктуризація
На 5 платежів, але там переплата в 2,5 рази більша від суми тіла, пропонують вони ще за тіло, чи все ні?

Доброго, позвоните лично им, и скажите что готовы только за тело закрыть именно сегодня по гарантийке и всё

если вам не поступают предложение то сами у них спрашивайте

Если гора не идет к Магомету, Магомет придет к горе - как вот эта пословица :)

Пропонували недавно за тіло, два раза, но грошей не було, зараз зайшов в особистий кабінет, пропонується реструктуризація
На 5 платежів, але там переплата в 2,5 рази більша від суми тіла, пропонують вони ще за тіло, чи все ні?
Предлагают но у вас просто просрочка маленькая копите пока деньги чтоб когда они предложили закрыть за тело тут же и закрыть

Одни из самых лояльных. Писала им на почту с предложением закрыть за тело через 1.5 месяца просрочки. Тут же прислали гарантийку

Через декілька місяців в мене була доступна реструктуризація на тіло, таким чином і закрив їх спокійно.

Через декілька місяців в мене була доступна реструктуризація на тіло, таким чином і закрив їх спокійно.
Вони тільки тіло вам реструктуризацію зробили?
Бо в мене 20 днів у них. З 11 000 тіла вони хочуть 20 000 і розбивають її на п'ять платежів ПО 4000. При цьому я робила в них пролонгації два три рази по п'ять тисяч це точно. Прошу їх хоча б 15 розбити по 3000 на п'ять платежів. Не хочуть. Надіслали гарантійний лист на 20 000. То я не знаю як з ними бути. Зараз в пріоритеті закрити інші. А цих мабуть ще трошки поморожу. Бо менеджери їх не цікава така. За борг пише на WhatsApp. Як тільки я кажу про списання відсотків перевод щоб писала на електронну пошту. Тут теж не знаю як з ними бути.

"Реструктуризація"* - ну, ну...
ну-ну що?
Вони тільки тіло вам реструктуризацію зробили?
Бо в мене 20 днів у них. З 11 000 тіла вони хочуть 20 000 і розбивають її на п'ять платежів ПО 4000. При цьому я робила в них пролонгації два три рази по п'ять тисяч це точно. Прошу їх хоча б 15 розбити по 3000 на п'ять платежів. Не хочуть. Надіслали гарантійний лист на 20 000. То я не знаю як з ними бути. Зараз в пріоритеті закрити інші. А цих мабуть ще трошки поморожу. Бо менеджери їх не цікава така. За борг пише на WhatsApp. Як тільки я кажу про списання відсотків перевод щоб писала на електронну пошту. Тут теж не знаю як з ними бути.
Так, мені розбили тупо тіло на платежі. Але я нічого не просив, золоте правило мфо нічого в них не просити)

Мені через рік прострочення запропонували 60% від тіла.
В чоловіка продали Фінтраст, ті побігли до суду. Тут як пощастить.

Они частенько предлагают тело разбить на платежи обычно по времени после 3-4 месяцев просрочки так что просто морозьтесь и ждите это предложение
Навіть якщо вони вислали гарантійний лист? Я їй написала у відповідь щоб списали відсотки то мовчать

Навіть якщо вони вислали гарантійний лист? Я їй написала у відповідь щоб списали відсотки то мовчать
То что прислали гарантийный лист не означает что вы обязаны оплачивать все их хотелки захотят просто сделают другой гарантийный лист и пришлют но могут и упереться тут как повезет

Якщо кредитодавець пропустив строк позовної давності, він переривається. Строк кредитування фактично продовжується. Можуть на законних підставах нараховуватися проценти протягом всього строку "реструктуризації". Результат - узаконюються "хотєлки" шахрашкиної контори, загальна сума повенрення кредиту може істотно збільшитись.

Мені сьогодні від кредит+ прийшло смс про реструктуризацію тіла кредиту на 5 платежів. Просрочка в мене 74 дні. Чи можна з ними домовитись про 7-8 платежів? Писала їм в вайбер кажуть

Мені сьогодні від кредит+ прийшло смс про реструктуризацію тіла кредиту на 5 платежів. Просрочка в мене 74 дні. Чи можна з ними домовитись про 7-8 платежів? Писала їм в вайбер кажуть
Обычно кредит плюс сначала хочет тело одним платежем а потом разбивают на 2-5 платежей про 7-8 платежей ни разу не слышал если совсем нет возможности то просто морозьте их может и согласятся

Обычно кредит плюс сначала хочет тело одним платежем а потом разбивают на 2-5 платежей про 7-8 платежей ни разу не слышал если совсем нет возможности то просто морозьте их может и согласятся
там саме головне встигнути до продажу калам, я так з майкредит-кліком прогавив)

Назад
Угорі