І знову бистозайм

• Автор теми Автор теми Альона1234
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K

Альона1234

Форумчанин
Дописи
132
Реакції
129
Бали
1825
Альона1234 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні подзвонила бивша подруга і сказала, що їй і її мамі телефонував слідак, ми звісно послалися знову, потім вона дала його номер. Зателефонувала йому, сказав що бистрозайм подав в нацполіцію заяву на мене і на знайому у шахрайстві, сказав щоб я появилась у 5 годин, дав адресу реального відділення сказав брати речі першої необхідності, бо поки я буду під арештом, я здуру чуть не поїхала до них, благо мене відговорила свекруха... крч точно буду сушити сухарі за 3500

После звонка им и разговора о следователях которыми они представляются, они мне больше не звонят. Шлют на электронку бред всякий ???

Сьогодні подзвонила бивша подруга і сказала, що їй і її мамі телефонував слідак, ми звісно послалися знову, потім вона дала його номер. Зателефонувала йому, сказав що бистрозайм подав в нацполіцію заяву на мене і на знайому у шахрайстві, сказав щоб я появилась у 5 годин, дав адресу реального відділення сказав брати речі першої необхідності, бо поки я буду під арештом, я здуру чуть не поїхала до них, благо мене відговорила свекруха... крч точно буду сушити сухарі за 3500
:ahaha: :ahaha: :ahaha:

Трусики кружевные обязательно не забудь)))) Новый Год надо встречать там тоже по праздничному ??

Геть не смішно, у мене така була істерика(
Трусики кружевные обязательно не забудь)))) Новый Год надо встречать там тоже по праздничному ??
Я хочу і знала що це разгрести, але все одно злякалась

С 6 декабря на форуме и истерика от звонка?)) :pravila: :pravila:
Так... наче і знала що таке може бути, але чогось все одно злякалась
Уже столько написано описано а всех прям в СИЗО тянет!ну читайте хоть чуточку МФО это не криминала!

Вы на чужие доки оформили займы?
Ні звісно... аби на когось то не так би було обідно

Так... наче і знала що таке може бути, але чогось все одно злякалась

Ні звісно... аби на когось то не так би було обідно
Ну так и расслабитесь поймите они любыми путями оплаты пытаются добиться!если так все реагируете то необщайтесь я вон ни с кем не общаюсь и жизнь прекрасна у меня

Геть не смішно, у мене така була істерика(

Я хочу і знала що це разгрести, але все одно злякалась
Не знаю, чем я им так насолил, просрочка небольшая, и закрывать не собираюсь. Но тоже звонил "следователь". И какая-то упоротая баба. Оба были посланы в известном направлении. Запомните главное- это не уголовка. Полиция к этому не имеет никакого отношения.

А яка в вас просрочка, що почали дзвонити?

Цікаво а ви у віллілення це звонили. А ще цвкаво навіть якщо там і ж слідак з такою фіо. Він про вас взагалі знає чи це його друга підсвідомість звонить.

у меня бистозайм затих уже полмесяца если не 1смс,а на звонки не отвечаю поетому не знаю кто звонит из 24 мфо

Назад
Угорі