Yevgesha
Форумчанин
- Дописи
- 153
- Реакції
- 67
- Бали
- 3625
Yevgesha не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Лякають соц службами і описом майна. Хоча майна не маю. І коли в них ідеї вичерпаються вже?))) когось лякали соц службою?)
Терміново знайти аферистку ******** Завтра 15.06.21 р. за місцем реєстрації будуть направлені представники ФОРВАРД Банку, соц. служби, слідчий по Вашій справі, виконавча служба з нотаріальної випискою для оцінки та арешту майна на суму ****грн. за договором ******* В крайньому випадку за судовим рішенням піде на перепродаж в рахунок погашення боргів. На добровільне вирішення питання 2 години. Форвард Банк.
Терміново знайти аферистку ******** Завтра 15.06.21 р. за місцем реєстрації будуть направлені представники ФОРВАРД Банку, соц. служби, слідчий по Вашій справі, виконавча служба з нотаріальної випискою для оцінки та арешту майна на суму ****грн. за договором ******* В крайньому випадку за судовим рішенням піде на перепродаж в рахунок погашення боргів. На добровільне вирішення питання 2 години. Форвард Банк.
Я в ответ им выписываю на электронку) Достала - не хотят отвечать. Жалобу со скриншотами в НБУ отправила. Стали культурнее с оф, номера, но зато шлют теперь с неизвестных номеров) И заметьте, это я им по факту ничего не должна, т.е. пока нет просрочки, как они себе придумали. Более дебильного банка я не встречала. В Альфе действительно просрочка, так те просто названивают, но кто же с ними говорить будет, а тут угрозы с официального номера, ничего не боятся.
це тепер соціальні служби ,,рекет по вибиванню прострочених кредитів,,
А сьогодні таку тєму прислали
про що?????щоб вони двері ім відкрили чи як?????Цей брєд вже не одна шарага штампує,потім мабуть буде смс,а де ж це ви були,ми до вас приіжали????Це так манікі до мене на Паску приіжали,ми всі іх так чекали????а вони нас так підвели
.Витирайте з телефону цей брєд,і насолоджуйтесь життям.