Грисюк, сделала Исполнительную надпись.

• Автор теми Автор теми Zafira
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 3K
Мені теж вліпила, зараз спробую через виконавця скасувати, там помилок у ВНН багато і місце прописки, і місце народження

Скажите пожалуйста пока это всё будет длиться могут с зарплаты 20 процентов высчитывать?

Спасибо большое за информацию
Попросіть юриста до позовної заяви підготувати заяву про забезпечення, яка мала б припинити відрахування до рішення суду

Мені теж вліпила, зараз спробую через виконавця скасувати, там помилок у ВНН багато і місце прописки, і місце народження
І мені вліпила...теж з помилками...вліпила на дівоче прізвище .....

Можете через Дію (сайт) знайти постанову з ідентифікатором, через АСВП витягнути необхідні документи і до юриста для подачі позову в суд. Знести не проблема, але чуть затратно по часу.
А підкажіть що робити, якщо Бригіда зробило напис, Ткачук зробив ВП, в єдиному реєстрі воноє, а в Дії немає, з документів прислав, що відкрите, але буквально 1 папірець прислав. То як?

А підкажіть що робити, якщо Бригіда зробило напис, Ткачук зробив ВП, в єдиному реєстрі воноє, а в Дії немає, з документів прислав, що відкрите, але буквально 1 папірець прислав. То як?
В додатку дія може не відображати ,зайдіть в дію ,тільки через браузер .В мене так було.

Зайдите в дию через комп или ноут, там все отображаеться

Часом не Ткачук Л.М.?)
Якщо маєте ідентифікатор + договір з мфо, то всі документи можна з АСВП скачати і подавати позов.

Часом не Ткачук Л.М.?)
Якщо маєте ідентифікатор + договір з мфо, то всі документи можна з АСВП скачати і подавати позов.
Та ідентифікатор є, а договору нема, звідки в мене той договір...

Ну не знаю..за рік на форумі скільки читано-перечитано.Але не зустрічала щоб вп було скасовано....
А в мене пані Тимошенко Л.А. визнала, що її напис не законний, але скасовувати не хоче і сказала йти в суд...

Назад
Угорі