Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Обеспечение иска сделаете и ничего с з/п снимать не будутСкажите пожалуйста пока это всё будет длиться могут с зарплаты 20 процентов высчитывать?
Попросіть юриста до позовної заяви підготувати заяву про забезпечення, яка мала б припинити відрахування до рішення судуСкажите пожалуйста пока это всё будет длиться могут с зарплаты 20 процентов высчитывать?
Спасибо большое за информацию
Спасибо большоеОбеспечение иска сделаете и ничего с з/п снимать не будут
Ну ну)))Удачі в скасуванні)))Мені теж вліпила, зараз спробую через виконавця скасувати, там помилок у ВНН багато і місце прописки, і місце народження
Скасую в суді, якщо виконавець сам не схоче, задумаласьНу ну)))Удачі в скасуванні)))
І мені вліпила...теж з помилками...вліпила на дівоче прізвище .....Мені теж вліпила, зараз спробую через виконавця скасувати, там помилок у ВНН багато і місце прописки, і місце народження
Я спробую в Мін'юст скаргу написати на виконавцяІ мені вліпила...теж з помилками...вліпила на дівоче прізвище ....
А що дасть????Я спробую в Мін'юст скаргу написати на виконавця
Скарга?Я спробую в Мін'юст скаргу написати на виконавця
Може скасує вп, це адвокат задумав таким чиномА що дасть????
Скарга?
Ну не знаю..за рік на форумі скільки читано-перечитано.Але не зустрічала щоб вп було скасовано....Може скасує вп, це адвокат задумав таким чином
А підкажіть що робити, якщо Бригіда зробило напис, Ткачук зробив ВП, в єдиному реєстрі воноє, а в Дії немає, з документів прислав, що відкрите, але буквально 1 папірець прислав. То як?Можете через Дію (сайт) знайти постанову з ідентифікатором, через АСВП витягнути необхідні документи і до юриста для подачі позову в суд. Знести не проблема, але чуть затратно по часу.
В додатку дія може не відображати ,зайдіть в дію ,тільки через браузер .В мене так було.А підкажіть що робити, якщо Бригіда зробило напис, Ткачук зробив ВП, в єдиному реєстрі воноє, а в Дії немає, з документів прислав, що відкрите, але буквально 1 папірець прислав. То як?
Зайдите в дию через комп или ноут, там все отображаетьсяА підкажіть що робити, якщо Бригіда зробило напис, Ткачук зробив ВП, в єдиному реєстрі воноє, а в Дії немає, з документів прислав, що відкрите, але буквально 1 папірець прислав. То як?
Часом не Ткачук Л.М.?)А підкажіть що робити, якщо Бригіда зробило напис, Ткачук зробив ВП, в єдиному реєстрі воноє, а в Дії немає, з документів прислав, що відкрите, але буквально 1 папірець прислав. То як?
Та ідентифікатор є, а договору нема, звідки в мене той договір...Часом не Ткачук Л.М.?)
Якщо маєте ідентифікатор + договір з мфо, то всі документи можна з АСВП скачати і подавати позов.
виконавець місцевий?Та ідентифікатор є, а договору нема, звідки в мене той договір...
А в мене пані Тимошенко Л.А. визнала, що її напис не законний, але скасовувати не хоче і сказала йти в суд...Ну не знаю..за рік на форумі скільки читано-перечитано.Але не зустрічала щоб вп було скасовано....
Ну от....в судА в мене пані Тимошенко Л.А. визнала, що її напис не законний, але скасовувати не хоче і сказала йти в суд...
АгаНу от....в суд