Barabashka
Форумчанин
- Дописи
- 967
- Реакції
- 830
- Бали
- 5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
нє яя все дуже добре розумію,це ж трбе наймати адвоката і т.д,просто думаю якшо на мене подадуть всуд я живу в зовсім другому місці не по прописці 250 км від дому,дляя мене це трохи накладно .Просто думала можливо якшо відповідач не зявляється то суд переносить і так до бескінечності)Если вы не пойдете в суд кто же будет там вас и ваши права защищать? Вы почитайте что такое суд!
Вам правильно пишут что вас обяжут платить все. Я например мечтаю что бы на меня в суд подали, все в один день и в этот день закончился бы весь телефонный спам.
Post automatically merged:
в мене теж така думка виникалаПідкажіть будь ласка , сьогодні переглядала свої електронні документи і зрозуміла що синій crediton перекинув мені гроші навіть не по електронному договору а по пропозиції укласти договір (ПРОПОЗИЦІЯ УКЛАСТИ
ДОГОВІР ПРО НАДАННЯ КОШТІВ У ПОЗИКУ, В ТОМУ ЧИСЛІ І НА УМОВАХ ФІНАНСОВОГО КРЕДИТУ(ОФЕРТА) .це як так? В кого ще таке було? Написала в чаті щоб скинули договір та сказали звертатись на юридичну адресу. Тут читаю що рекомендовані листи вони не беруть . Що робити далі? Наскільки я розумію якщо немає договору навіть електронного то факту я нікому нічого не винна? Чи як?